Inici VINARÒS El Sol enllueix la XXII Fira del Llibre de Vinaròs

El Sol enllueix la XXII Fira del Llibre de Vinaròs

157

Espectacular temps enguany per a la concentració més gran de públic, dins dels actes de la Festa del Llibre, com és la Fira que es celebra al passeig, en la proximitat del dia de Sant Jordi.

L’alcaldessa Maria Dolores Miralles i la regidora de Cultura, Mercedes García van inaugurar a primera hora junt amb la cort d’honor de les festes, autoritats i l’actuació de La Muixeranga, l’enorme recinte del passeig amb prop de mig centenar de haimes amb llibreries, editorials, floristeries, associacions i entitats.

La gran oferta de continguts exposats i els diversos actes de la programació, amb el bon temps, van propiciar un gran volum de visitants, que van gaudir també de conéixer als seus autors i obtenir una obra signada. Performances, Tallers infantils, contacontes, jocs de taula i de rol, lectures dramatitzades, recitals poètics, monòlegs, jocs i diferents espectacles infantils i de màgia, van propiciar un continu flux de gent -especialment famílies-, fins a la conclusió a les 20.15 hores amb la globotada de la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs. Una sensació general de satisfacció on van gaudir tots: llibreters, lectors, editors i autors per aquest dissabte 20 d’abril.

No us perdeu especial a la revista 7dies d’aquesta setmana, amb un especial dedicat.

Fotos: Julián Zaragozà / 7dies