Inici BENICARLÓ El presentador i humorista Eugeni Alemany rebrà el premi Carxofa d’Or 2024

El presentador i humorista Eugeni Alemany rebrà el premi Carxofa d’Or 2024

250

El ‘showman’ valencià compta amb una trajectòria televisiva de més de 20 anys. Compagina la televisió amb els seus espectacles teatrals i una intensa activitat a les xarxes socials, on acumula milers de seguidors

El presentador, humorista i guionista valencià Eugeni Alemany rebrà la Carxofa d’Or 2024, el màxim guardó que atorga l’Ajuntament de Benicarló amb motiu de la Festa de la Carxofa. Un reconeixement que té l’objectiu de potenciar i reforçar la promoció de la Carxofa de Benicarló com a producte gastronòmic.

Alemany, incansable treballador a la televisió, rebrà el guardó en el sopar de gala que se celebrarà divendres 26 de gener en presència de nombroses autoritats i representants del sector agrari per commemorar els 31 anys de la Festa de la Carxofa.

Nascut a Sueca, ha treballat en les principals cadenes nacionals (Telecinco, Cuatro, TVE…). En el seu extens currículum televisiu destaquen programes tan emblemàtics com ‘Caiga quien caiga’, de Telecinco, o el concurs ‘Atrapa’m si pots’ i els ‘Especials campanades’, d’À Punt, que figuren entre els espais amb més audiència en tota la historia de la televisió valenciana.

En el món del teatre, Eugeni està triomfant per tota la geografia valenciana amb els seus espectacles còmics, on desplega el millor del seu estil: humor, naturalitat i una enorme capacitat d’improvisació i de connexió amb el públic. Ara mateix, està de gira amb el muntatge ‘A ningú que li passe’, del qual és director, autor i actor.

A les xarxes socials, on acumula milers de seguidors, és un dels referents indiscutibles de l’humor valencià. Com a ‘influencer’ ha engegat campanyes de repercussió internacional com la popular #paellaemoji. A ell li devem que tinguem l’emoticona de la paella en tots els teclats del món.

També és l’autor d’iniciatives que ja formen part de la història recent, com el seu mític Diari De La Quarantena. Una sèrie d’humor on contava la vida de la seua família durant el confinament provocat per la COVID 19 i que va tindre una repercussió inimaginable, travessant fins i tot les fronteres del mercat valencià.