Inici BENICARLÓ S’adjudica el projecte i l’execució de les obres de la piscina municipal...

S’adjudica el projecte i l’execució de les obres de la piscina municipal de Benicarló per 2,4 milions d’euros

136

El contracte s’ha adjudicat a la UTE Gimecons-G4, amb un termini d’execució de nou mesos i mig

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat a la UTE Gimecons-G4 l’elaboració del projecte i l’execució de les obres de millora de la Piscina Municipal. L’adjudicació, que ja és definitiva, s’ha fet per un import de 2.395.974 euros.

El termini d’execució del contracte serà de nou mesos i mig: cinc mesos i mig per a la redacció, revisió i aprovació del projecte d’obra i dels projectes d’instal·lacions; i quatre mesos per a l’execució de l’obra.

En el contracte s’inclouen la realització dels treballs de redacció del projecte bàsic i del projecte d’execució, així com dels projectes tècnics d’instal·lacions necessaris per a dur a terme la legalització de les instal·lacions de les obres de la reforma energètica de la Piscina Municipal.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet i optimista després de l’adjudicació de les obres, un pas crucial després de tres anys de tancament. «Aquesta decisió marca l’inici d’una nova etapa per a la nostra piscina, un projecte que no només millorarà les instal·lacions, sinó que també contribuirà al benestar de la nostra ciutadania».

«Després d’un període prolongat d’espera —ha afegit—, estem més a prop d’oferir als nostres ciutadans un espai renovat i modern per a gaudir de l’esport amb totes les garanties». «Agraïm la paciència de la ciutadania i esperem que ben prompte puguem disfrutar d’aquesta instal·lació millorada», ha conclòs.