Inici VINARÒS El PP de Vinaròs denuncia que ha hagut opacitat en la licitació...

El PP de Vinaròs denuncia que ha hagut opacitat en la licitació de les barres de les carpes de festes

61

La formació assenyala que s’ha publicat el concurs durant les festes de Carnaval per procediment urgent i sense fer publicitat

El Partit Popular de Vinaròs ha denunciat avui, a través del seu portaveu adjunt Lluís Gandía, “l’opacitat amb què el govern de PSPV-PSOE i Compromís pretén adjudicar les barres de les carpes de les festes per als propers quatre anys”.

Gandía ha donat a conèixer que “dimecres passat, dia 4, en ple Carnaval van publicar els plecs que no han estat anunciats ni publicitats per l’Ajuntament de Vinaròs a les seves xarxes socials ni als canals de WhatsApp o Telegram i donant un termini de només 8 dies, que finalitza aquest dijous, per presentar les ofertes”.

Des de les files populars s’ha mostrat la seva estranyesa “en veure convocat amb caràcter urgent un concurs que des de l’any passat se sabia que calia contractar. I que aquesta urgència coincideixi amb el Carnaval, quan el sector hoteler té molta feina als seus locals i poc temps per veure la web de l’Ajuntament, és molt sorprenent”.

Finalitzava el portaveu adjunt dels populars reclamant al govern d’Alsina “que si vol fer les coses ben ampliï el termini de presentació d’ofertes, publiciti a totes les xarxes socials aquesta licitació i doni l’oportunitat a tots de poder presentar-se en igualtat de condicions” .

Article anteriorLes barques del cércol de Vinaròs tornen a la mar després de la parada biològica
Article següentDissabte començaran a Peníscola les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Mar