Inici PEÑÍSCOLA Dissabte començaran a Peníscola les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Mar

Dissabte començaran a Peníscola les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Mar

134

Fins al 19 de juny es podrà degustar la millor cuina peniscolana elaborada amb el millor producte de proximitat

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la segona cita gastronòmica de l’any emmarcada dins de la programació anual de jornades gastronòmiques.

Es tracta d’una proposta que combina els arrossos i els productes de la mar com a coprotagonistes en les receptes que componen els menús especials que confecciona per a l’ocasió el conjunt de restaurants participants.

Arrossos tradicionals, en daus o en risotto es combinen amb plats de peix en salaó, ceviche, carpaccio, en guisat mariner, en crema, amanida, cassola, piruleta, hummus o caneló.

“Una oportunitat excel·lent per a conéixer les receptes més tradicionals combinades amb les més avantguardistes de producte de proximitat” ha valorat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París.

“Apostem per les nostres propostes gastronòmiques centrades en la qualitat dels productes de proximitat, que ens fan més competitius i més atractius; treballem al costat del sector per la consolidació de la reactivació i aquesta iniciativa amb els restauradors i en suport al sector pesquer, és una bona mostra” ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació de les jornades.

Els restaurants participants són El Ánfora, Atípico, La Cabaña, El Caragol, Chiki, El Chiringuito de Pepe, Nueve de 9, El Pescador Ermitaño i Sant Pere Taberna.

Es poden trobar tots els menús en http://va.peniscola.org/ver/14198/II-Jornadas-Gastronómicas-del-Arroz-y-de-la-Mar.html

Article anteriorEl PP de Vinaròs denuncia que ha hagut opacitat en la licitació de les barres de les carpes de festes
Article següentEs crea “I jo també” amb l’objectiu de millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat