Inici BENICARLÓ El millor talent audiovisual es dona cita al Undead Festival en Benicarló

El millor talent audiovisual es dona cita al Undead Festival en Benicarló

635

Masterclasses de guió, fotografia, art i vestuari, entrevistes amb director@s, i joves talents de l’audiovisual valencià, són el plat fort aquesta setmana.

La participació és oberta, presencial a Benicarló, i en línia via Zoom.

Fotos: Play Paradise

Benicarló, 25 d’octubre de 2021. Aquest dilluns es va donar inici a la primera edició de PLAY PARADISE: Jornades cinematogràfiques de joves professionals del sector audiovisual valencià, que fins diumenge que ve 31 d’octubre reuneix joves talents del sector audiovisual, amb activitats per a tots els gustos.

Play Paradise és un projecte de The Undead Paradise, organitzat per l’Associació Cinema Creation, amb el suport de l’Ajuntament de Benicarló i de l’Institut Valencià de Cultura, de la Generalitat Valenciana.

Les activitats són de caràcter obert i gratuït, i poden seguir-se tant de manera presencial en el Magatzem de la Mar, Carrer Crist de la Mar, 183, 12580, Benicarló, o de manera virtual a través de Zoom.

L’objectiu de les jornades és fomentar la creativitat, la innovació i l’emprenedoria dels joves i les joves, a través de l’especialització de l’activitat audiovisual de cadascun dels departaments d’un rodatge professional. Aquestes sessions de formació inclouen conferències teòriques i pràctiques audiovisuals, i l’oportunitat de posar en pràctica tot l’aprés.

Duta a terme per joves professionals del sector audiovisual valencià, Play Paradise cerca fomentar el treball de joves creadors i creadores de l’àmbit de les arts audiovisuals i sobretot facilitar la promoció i difusió de la seua obra; també cerca ser l’epicentre d’una xarxa de professionals i convertir-se en un vehicle per a generar espais de trobada segurs.

Hi ha classes magistrals de guió, cinematografia, art i escenografia, vestuari, conferències, entrevistes amb joves directors i directores, joves talents, i pràctiques d’un rodatge professional.

Masterclasses de primera

Les masterclasses s’ofereixen del 25 al 29, de 16 a 18h, així: Dilluns 25, de guió cinematogràfic, amb Andrea Segarra Bueno; dimarts 26, de direcció de fotografia, amb Ramón Zaragoza; dimecres 27, de art i escenografia, amb Ximo Foix i Sonia Monllau; i divendres 29, de vestuari cinematogràfic, amb Paz Luján.

Entrevistes amb directors i directores

Play Paradise inclou una sèrie d’entrevistes en línia amb joves directores i directores per a conéixer de primera mà tot el procés de creació de les seues obres:

Dilluns 25, de 20 a 21.30 h, amb Sandra Guzmán, directora de la webserie “Contacte zero”, i una dels seus protagonistes, Laura Esgueva.
Dimecres 27, de 17 a 18.00 hs, amb Laura Torrijos-Bescós, directora del curt documental “Una altra manera de caminar”.
Diumenge 31, de 17 a 18.00 h, amb Pablo S. Pastor, director dels curtmetratges de terror “Into the Mud”, “Mr. Tickles”, i “Bye Bye Baby”.

Activitats amb joves cineastes valencians

En aquest cicle d’entrevistes es busca també donar visibilitat a joves talents de la Comunitat València, per la qual cosa es compta amb un espai especial per a ells:

Dimarts 26, de 20 a 21.30 h, amb David Curto, director de fotografia del curtmetratge “Killing Klaus Kinski”.

Dimecres 27, de 20 a 21.30 h, amb Sergio Terán, director del curtmetratge “Futur 1.0”.

Dijous 28, de 20 a 21.30 h, amb Jesús Maestro, director del llargmetratge “Sturmaz, acte i tempestat”.

Divendres 29, de 20 a 21.30 h, amb Álex Brau, director del curtmetratge “Fins al final”.

 

Conferències cinematogràfiques en línia

A més Play Paradise, amb el suport de Coofilm, porta una nodrida programació en línia de conferències cinematogràfiques, del 25 al 29, i el diumenge 31, així:

Dilluns 25, de 12 a 13.30 h, “10 claus en el muntatge cinematogràfic”, amb Ainara López.
Dimarts 26,  de 12 a 13.30 h, “Màrqueting per a cineastes”, amb Victoria G. Acer, de Rossscammm films and màrqueting.

De 18 a 19.30 h, “Planificació i direcció”, amb la directora Beatriz Abad i l’actor Ismael Abadal.

Dimecres 27, de 12 a 13.30 h, “Composició musical”, amb Isabel Royán.
De 18 a 19.30 h, “D’idea a projecte cinematogràfic: desenvolupament de dossiers de venda”, amb Amaya Izquierdo.

Dijous 28, de 12 a 13.30 h, “Representació de la lesbiana en la cultura audiovisual”, amb Sonia Marti.

De 18 a 19.30 h, “Ponts, sinergia i evolució: construint noves estratègies per al cinema i els festivals”, amb Hebe Tabachnik.

Divendres 29, de 12 a 13.30 h: “Oportunitats per al talent emergent trobada amb les associacions CIM, DOCMA i PNR”.

De 16 a 17.30 h “Com fer un curt d’animació i no morir en l’intent?”, amb Aída Argüelles, de Suricata Lab.

Diumenge 31, de 12 a 13.30 h: “Trobada amb el programa COOFILM: dones cineastes, conciliació i xarxes col·laboratives en la indústria audiovisual”, amb Gabriela Garcés Santamaría, fundadora de COOFILM, amb la participació de les cineastes Raquel Colera, Sonia Contreras, Ana Marcos i Hemi Fortes.

Al llarg del Festival es realitzaran creacions artístiques, dins del sector de les arts audiovisuals i la narrativa transmèdia, per a completar tota l’experiència amb pràctiques de rodatge audiovisual.

VEURE TOTA LA PROGRAMACIÓ, CONFERENCISTAS, HORARIS (INCLOSOS ENLLAÇOS I CODIS D’ACCÉS A ZOOM D’ACTIVITATS):

PROGRAMACIÓ CONFERÈNCIES CINEMATOGRÀFIQUES I ENLLAÇOS

PROGRAMACIÓ PLAY PARADISE – ENLLAÇOS

Web: https://playparadise.es

Instagram: https://www.instagram.com/playparadisecine/

Facebook: https://www.facebook.com/PlayParadiseCine/

Youtube: https://www.youtube.com/c/THEUNDEADPARADISE