Inici BENICARLÓ Benicarló amplia el termini de presentació de propostes en la licitació de...

Benicarló amplia el termini de presentació de propostes en la licitació de la Piscina Municipal

70

L’ampliació s’ha concedit a petició d’una de les empreses interessades en la licitació, que sol·licita informació sobre l’estat actual de les instal·lacions per a poder presentar l’oferta. El termini finalitzarà el 15 de novembre a les 14.00 hores.

El termini de presentació de propostes per a la licitació de la concessió de serveis amb execució d’obres de la Piscina Municipal s’ha ampliat en 15 dies, atesa la petició d’una de les empreses interessades, que sol·licita informació de caràcter tècnic referent a l’estructura de l’edifici.

El Departament d’Esports i els Serveis Tècnics Municipals seran els encarregats de resoldre les qüestions formulades, atés que es tracta de preguntes eminentment tècniques. Una vegada resoltes les qüestions, tots els potencials licitadors podran tindre coneixement de la informació necessària per a preparar les seues ofertes.

Així mateix, els 15 dies d’ampliació del termini serviran també per a contestar les preguntes formulades a través de la Plataforma de Contractes del Sector Públic, atés que no s’havien pogut contestar dins del termini previst.

El termini de presentació de les ofertes finalitzarà el 15 de novembre a les 14.00 hores.