Inici BENICARLÓ Multicines ‘de pel·lícula’ al centre ‘Portal Mediterráneo’

Multicines ‘de pel·lícula’ al centre ‘Portal Mediterráneo’

1411

7 sales, amb capacitat de 800 espectadors i una inversió valorada en més de 2,5 milions d’euros

Molt s’havia especulat sobre el tema, però no hi havia informació oficial fins a la roda de premsa del dimarts 7 de gener.

El propòsit està en acabar en juliol, per poder celebrar la pròxima edició del Festival de Curtmetratges ‘Agustí Comes’.

Dimarts 7 de gener, en roda de premsa, s’han reunit Guillem Alsina, alcalde de Vinaròs, Joaquim Samprimo, representant del Grupo Axion i Ana Peris de la constructora Grupo Peris van anunciar dilluns la construcció uns multicines al centre comercial ‘Portal Mediterráneo’ de Vinaròs i van detallar algunes característiques tècniques del projecte: 7 sales, amb una inversió de més de 2,5 milions d’euros i data de finalització per a juliol.


El Grupo Axión també és propietari dels cines de Benicarló, i per això Samprimo, el representant va destacar que es diferenciaria amb tecnologia d’última generació, amb seients reclinables de pell i un so Dolby 7.1 i sales menudes destacant la qualitat per damunt de la quantitat. Com a exemple, cada butaca es valora en 750 €+iva i contant les 800 plaçesdona 600.000 €.

Peris, representant de la constructora, va destacar l’espenta final que ha necessitat aquest projecte i que ha donat l’actual equip de govern. La construcció anirà per fases i la nau dels multicines tindrà vora els 1.500 m² quadrats, amb nous comerços i empreses dedicats a l’oci. S’ha comentat extraoficialment d’un parc aquàtic amb tobogans.

Al torn final, l’alcalde de Vinaròs Guillem Alsina ha declarat la necessitat d’aquest servei de cines per a completar el centre comercial. Segons l’ajuntament, havien tingut conversacions amb diverses empreses des del passat estiu, i ha sigut fonamental la col·laboració entre administració pública i empresa privada. També s’han ficat en contacte amb Diputació i Generalitat per a millorar l’accés des de la N-340 al Centre Comercial, possiblement amb una rotonda.

foto: google maps

Article anteriorEl Club Básket Benicarló va visitar l’hospital de Vinaròs
Article següentConcurs de Redacció de Sant Antoni a la Fundació Caixa Vinaròs