Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT El Festival líric i de música de cambra Alcossebre En-cant celebrarà enguany...

El Festival líric i de música de cambra Alcossebre En-cant celebrarà enguany la seua desena edició

31

L’Ermita de Santa Llúcia acollirà un recital de violoncel i, en l’Espai d’Oci, es representarà la sarsuela “Luisa Fernanda” i s’oferirà un concert de piano

Alcossebre es prepara per a acollir la 10na edició del Festival líric i de música de cambra Alcossebre En-cant que organitza l’Ajuntament, sota la coordinació tècnica de Juan Carlos Cornelles i Joana Thomé. La cita d’enguany donarà inici el divendres 19 de juliol, a les 22.00h, amb un concert en l’ermita de Santa Llúcia, a càrrec d’un grup de professors de violoncel de diferents nacionalitats i provinents de la Mediterranean Network for Music. El dissabte 20 de juliol, a les 22.00h, es representarà la Zarzuela Gourmet “Luisa Fernanda” sota la producció de “Crea Escena”, en l’Espai d’Oci d’Alcossebre i en el mateix espai, el diumenge 21 de juliol a les 20.30h tindrà lloc un recital de piano a càrrec de Pascual Gimeno, que presentarà el disc “El clave sincopado”.

La venda de localitats es realitza prèviament a cada espectacle, en el mateix lloc, i la recaptació, com en totes les edicions anteriors, és en clau solidària, destinant-se al centre educatiu Ganga Learning Centre de Nova Delhi.

El regidor de Promoció Cultural, Festiva i Tradicions, Javi García, ha destacat “la gran qualitat dels intèrprets que podrem gaudir un any més en Alcossebre En-cant” i insistia en què “aquest Festival ja s’ha convertida en cita obligada per als aficionats a la música, tant residents com visitants”.