Inici COMARQUES El comerç sortirà al carrer en una nova edició de “Nit de...

El comerç sortirà al carrer en una nova edició de “Nit de compres al passeig”

313

El comerç sortirà al carrer en una nova edició de “Nit de compres al passeig”

Prop d’una vintena d’establiments participaran en aquesta iniciativa que té l’objectiu d’apropar el comerç i mostrar la variada oferta de productes que ofereixen

El diumenge 8 d’agost se celebrarà a Vinaròs una nova edició de “Nit de compres al passeig”, una cita amb el comerç de la localitat que ja s’ha convertit en una activitat imprescindible dintre de l’agenda estiuenca. Prop d’una vintena d’establiments ompliran la pèrgola del passeig de Colom amb paradetes per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i atenció personalitzada.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha destacat que “des del Govern Municipal sempre es donarà el màxim suport possible al comerç, sobretot ara més que mai per ajudar al sector a superar la crisi del coronavirus”. En aquest sentit, agraïa a l’Associació de Comerciants la posada en marxa d’iniciatives com “Nit de compres al passeig”, que ajuden a dinamitzar el municipi i promocionen els establiments de la ciutat.

Per la seua banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que “en total participaran una vintena d’establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 17h fins a les 24h”. Sabates, complements, moda, esports o llenceria seran alguns dels productes que es podran trobar, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat. Així mateix també hi haurà una immobiliària, a més de comptar per primera vegada amb productes alimentaris bio i vi.

Pel que fa a les mesures de seguretat, Pereda ha explicat que les paradetes mantindran una distància de dos metres i a més deixaran un ampli espai al centre del passeig per a permetre la circulació fluïda dels vianants. D’altra banda, indicava que serà indispensable l’ús de la mascareta.