Inici BENICARLÓ Benicarló: La Campanya Esportiva d’Estiu arriba a la recta final

Benicarló: La Campanya Esportiva d’Estiu arriba a la recta final

547

Benicarló: La Campanya Esportiva d’Estiu arriba a la recta final

 

Les activitats programades en la Campanya Esportiva d’Estiu han dinamitzat els matins i les vesprades a Benicarló amb una gran diversitat de propostes esportives. El campus Diverestiu, una de les ofertes més demandades, ha tingut enguany més de 160 inscripcions.

Aquesta setmana finalitzen els programes esportius organitzats per la Regidoria d’Esports per a l’estiu, amb l’objectiu de promoure la pràctica de l’esport a qualsevol edat, conciliant a més la vida laboral i familiar durant els mesos d’estiu.

Tant el campus Diverestiu com les activitats físiques per a joves i adults així com els campus i les escoles esportives de les diferents entitats de Benicarló finalitzaran aquesta setmana amb un balanç molt positiu, especialment pel que fa a activitats com el jumple, les nombroses propostes nàutiques o el Diverestiu, que es consolida com una de les ofertes més demandades i millor valorades i que enguany ha comptat amb 160 xiquets i xiquetes inscrits d’entre 6 i 14 anys.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha constatat que «el Diverestiu no només representa una activitat esportiva, sinó un motor de convivència i de promoció d’hàbits saludables per a tot l’alumnat». Jovaní ha subratllat que «estem molt satisfets amb la dinàmica que porta el campus any rere any» i ha destacat que «és per damunt de tot una ferramenta imprescindible de conciliació familiar».

Paral·lelament, durant el mes de juliol també s’han dut a terme els campus que organitzen les entitats esportives locals, com el Club Bàsquet, el Club Triatló Basiliscus, el Club de Tennis Benicarló o el Club de Tennis Fair Play.

També s’estan celebrant els tradicionals tornejos i campionats en les instal·lacions esportives municipals, com el Torneig de Bàsquet Víctor Pratsevall, organitzat pel Club Bàsquet Benicarló, o el torneig de futbol sala de la Falla El Grill.