Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà el 14 d’agost el Dia Internacional de la Joventut

Vinaròs celebrarà el 14 d’agost el Dia Internacional de la Joventut

428

Des de l’Ajuntament s’ha preparat una jornada amb activitats i concerts per a promocionar l’oci educatiu

Les Regidories de Festes i Joventut han organitzat per al dissabte 14 d’agost una programació especial per a celebrar el Dia Internacional de la Joventut. El Vinaròs Arena serà l’escenari de dos concerts gratuïts i a més també es realitzaran diversos tallers al passeig marítim per tal d’oferir entreteniment als joves. La regidora de Joventut, Berta Domènech, ha destacat que “l’objectiu és fomentar l’oci educatiu com una eina per a combatre les conductes i consums no desitjables”. Segons afegia les activitats programades segueixen els principals eixos de les administracions públiques per tal de crear polítiques de prevenció, promoció i participació dels joves per fer una societat més justa i inclusiva.

Pel que fa a la programació, la regidora de Festes, Paula Cerdà, comentava que s’oferiran dos concerts al Vinaròs Arena, el primer anirà a càrrec del quartet femení Maluks, que fusiona els estils musicals d’arrels mediterrànies amb ritmes caribenys i tropicals, mentre que el segon recital anirà a càrrec de La Fúmiga, que barreja les influències de la música de banda amb estils alternatius. Cerdà assenyalava que “els concerts se celebraran amb el compliment estricte de les normes sanitàries i les entrades per assistir es podran aconseguir de forma gratuïta al Casal Jove a partir del 4 d’agost en horari de 9:00h a 14:00h”. Segons afegia només es podran recollir un màxim de cinc entrades per persona.

D’altra banda, Doménech detallava que també s’oferiran tres tallers al passeig marítim. El primer serà de grafit i art urbà per fomentar la vessant artística dels joves, el segon estarà relacionat amb la cuina i el tercer taller s’anomena “Opina jove”, que servirà per recollir les opinions i reivindicacions del jovent per tal de confeccionar el Pla Local de Joventut.

Tota la programació es pot consultar a través de les xarxes socials i també des de la web de l’Ajuntament de Vinaròs.