Inici BENICARLÓ El comerç electrònic incrementa les seves vendes d’electrònica

El comerç electrònic incrementa les seves vendes d’electrònica

178

La venda online de productes augmenta un 55%

Per Tecnonews / AMIC

La nova situació de confinament que està vivint la societat espanyola ha forçat canvis en els hàbits de compra dels espanyols, la qual cosa ha provocat un increment d’un 55% en la venda online de productes des que es va iniciar el confinament, segons experts digitals de l’empresa Bebitus.

Les compres en alimentació, farmàcia, mobiliari o esport són les més demandades pels espanyols. No obstant això, gràcies a l’impuls del teletreball i com afirma l’agència espanyola Geotelecom, les transaccions en electrònica han incrementat en un 138,5%.

Així mateix, és previsible anticipar que tot això tindrà conseqüències directes sobre el futur de l’eCommerce al nostre país, perquè el consumidor espanyol estava acostumat a comprar en botigues físiques i, des del començament del confinament, s’ha vist obligat a comprar online. De fet, abans de la declaració de l’Estat d’Alarma, l’activitat de l’eCommerce mostrava una tendència a la baixa.

Davant aquesta situació, les petites empreses poden trobar una oportunitat de negoci col·laborant amb portals de venda, com ocorre amb els petits tallers de reparació d’aparells electrònics que treballen amb Back Market, empresa especialitzada en el recondicionat de telèfons mòbils i ordinadors entre altres aparells electrònics. “Actualment treballem amb 1.200 tallers de recondicionat repartits en 27 països que es beneficien de la nostra infraestructura de subministrament. Per als petits tallers, la col·laboració és una manera de suportar la crisi de la COVID-19”, explica Thibaud Hug de Larauze, CEO i cofundador de Back Market.

Article anteriorVideollamadas que emocionan tanto al más mayor como al más pequeño de la familia
Article següentVinaròs repara el litoral afectat pels últims temporals