Inici VINARÒS El Club Balonmano Vinaròs compleix 50 anys

El Club Balonmano Vinaròs compleix 50 anys

574

Des de la directiva es vol convidar a tota la ciutadania a participar dels actes que se celebraran l’11 d’agost amb una xarrada a la Penya Barça, missa i sopar de germanor

El Club Balonmano Vinaròs compleix 50 anys des de la seva fundació al 1968. Durant aquesta època han passat centenars de jugadors per les files del club i des de la directiva es vol fer un homenatge a tots els veïns que han format part de l’entitat o han col·laborat al llarg de tots aquest anys.

 

La regidora d’Esports, Begoña López, ha felicitat a la directiva i ha destacat la bona feina que han realitzat al llarg de 50 anys, difonent la pràctica de l’esport, així també com la promoció del handbol. En aquest sentit, ha remarcat la gran tasca que realitzen les juntes directives de totes les entitats esportives de la localitat, destacant que sense aquesta feina Vinaròs no disposaria d’una oferta esportiva tan variada”.

 

Per la seva banda, el representant de la directiva del Club Balonmano Vinaròs, Ximo Sanz, ha recordat els orígens de l’equip que va començar a jugar al camp de Santa Rita. Fins i tot, segons afegia, es van crear dos conjunts, masculí i femení, degut al gran èxit que va tenir handbol. D’altra banda, recordava que el club fins i tot va arribar a la primera divisió nacional, l’avantsala de la lliga ASOBAL.

 

El també representant de la directiva del Club, Gabi Martorell, ha repassat els actes que se celebraran en motiu del 50è aniversari. Per al dia 11 d’agost es farà una xarrada a la Penya Barça a càrrec dels exjugadors d’handbol Milan Kalina i Quico López Balcells. Durant la mateixa jornada també s’oferirà a l’església arxiprestal una missa en honor als aficionats i jugadors que ja no estan entre nosaltres, mentre que a la nit es farà un sopar de germanor, amb revetlla inclosa al Club de Tennis.

 

Tant Martorell com Sanz han animat a la ciutadania a participar en els actes per tal de celebrar aquest aniversari tan important.

 

Article anteriorVinaròs presenta una nova edició del Summer Carnaval
Article següentCàlig rep 10.000€ per fomentar la participació ciutadana