Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs presenta una nova edició del Summer Carnaval

Vinaròs presenta una nova edició del Summer Carnaval

955

Del 3 al 5 d’agost la festa més reconeguda del municipi tornarà a ser la principal protagonista amb la gala de les reines i una cursa amb tacons com a principal novetat

La Comissió Organitzadora del Carnaval (COC) ha presentat al Mercat Municipal una nova edició del Summer Carnaval per tal de promocionar la festa entre els centenars de turistes que cada any s’apropen fins a la ciutat per passar les vacances. Jordi Català i Raquel Navarro en representació de la nova junta directiva de la COC han sigut els encarregats de presentar la programació del 3 al 5 d’agost.

 

Divendres començaran els actes amb una novetat, la 1a Cursa de Tacons al Passeig Fora Forat, una prova popular on el més important serà passar una bona estona i sobretot poder acabar la carrera sense caure al terra. El mateix divendres seguiran els actes amb la “Festa Petarda” que comptarà amb la polifacètica Leticia Sabater com a principal atractiu, a més dels discjòqueis Boccachico i Dj Martorell.

Dissabte dia 4 a partir de les 23h, al passeig Fora Forat, es farà la Gran Gala de les Reines de Carnaval presentada per Geena Drag i Dj J-Nathan. Les entrades per assistir a l’acte es podran aconseguir a través de la pàgina www.carnavaldevinaros.org  també a la Tourist Info. Cal destacar que a la gala també es preveu la participació de les reines que l’any passat no van poder sortir degut a la pluja que va caure durant la gala. En acabar seguirà la diversió amb la “Festa Summer Carnaval” amb els discjòqueis Dj J-Nathan i Dj Marc Sorolla.

Diumenge acabarà la programació amb una batalla de globus d’aigua a la carpa de l’avinguda de l’Atlàntic a partir de les 18h i a continuació s’oferirà una Masterclass de cubbá.

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Vinaròs, Marc Albella, ha agraït a la COC la feina que desenvolupa per a la celebració del Carnaval i ha afegit que des del govern municipal sempre donaran el seu màxim suport. El regidor de Turisme, Domènec Fontanet, també ha volgut agrair el treball de la COC i ha destacat que el Carnaval suposa una important promoció turística de la ciutat, recordant que esta declarat d’Interès Turístic Autonòmic.

Per acabar tant Albella com Fontanet han convidat tots els veïns de la comarca a apropar-se del 3 al 5 d’agost a Vinaròs per gaudir del Summer Carnaval.