Inici PEÑÍSCOLA El Centre Cultural Andalús de Peníscola organitza un Festival solidari per Ucraïna

El Centre Cultural Andalús de Peníscola organitza un Festival solidari per Ucraïna

68

– L’esdeveniment “Danzamos por Ucrania” tindrà lloc en l’Edifici sociocultural el pròxim dia 1 de maig a partir de les 18.00h

Diumenge que ve dia 1 de maig el Centre Cultural Andalús de Peníscola organitza el Festival solidari “Danzamos por Ucrania”.
L’esdeveniment, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola.
En el festival tindrà lloc en l’edifici sociocultural a partir de les sis de la vesprada i es donaran cita els Quadres de Ball, així com els grups de ball del propi Centre Andalús, als qui se sumaran Fernando Demon, El Quadre Rociero Abril, Macapi Country Line-Danse i Country Líne Danse. La Presidenta del Centre Cultural Andalús, Águeda Fibla, ha explicat que el festival s’ha programat per a celebrar el Dia de la Dansa “i quin millor motiu per a celebrar-lo que la solidaritat” ha detallat.
L’entrada per al festival costa 5 euros i la recaptació es destinarà íntegrament a comprar articles que no s’inclouen de manera habitual en les donacions de material solidari, com per exemple articles d’ortopèdia.
Durant el festival es comptarà també amb la participació del col·lectiu ucraïnés, que interpretarà danses i balls típics amb música en directe.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat el caràcter solidari de l’activitat, ha mostrat novament el seu suport al col·lectiu ucraïnés comarcal i recordat les diferents accions que des de la població s’han dut a terme per a col·laborar amb aquesta causa.

Article anterior‘El llarg camí del Sol’ triomfa en la vespra de Sant Jordi
Article següentLa Fira Formativa reuneix a Benicarló tota l’oferta de Formació Professional del territori