Inici PREMSA VALENCIANA El Carnaval de Vinaròs arriba a 1,5 Milions de persones

El Carnaval de Vinaròs arriba a 1,5 Milions de persones

519

La Gala de les Reines i Reis del Carnaval 2020 ha aconseguit un rècord històric d’espectadors amb més d’1,5 milions, gràcies a la retransmissió d’À Punt i a la notícia de Televisió Espanyola, a través de la connexió en directe que va realitzar durant l’informatiu del dissabte a la nit. Uns espectadors als que també s’ha d’afegir els varis milers de persones, d’arreu de la comarca, que van assistir a la Gala per viure de primera mà aquesta festa única a la Comunitat Valenciana.

Pel que fa a la retransmissió d’À Punt va aconseguir una quota del 2% a la Comunitat Valenciana i del 7,7% a la província de Castelló, més de 150.000 espectadors. Així mateix, la Gala va ser el 4rt programa més vist del dissabte gràcies en bona mesura a la promoció que es va fer al llarg de la setmana passada amb connexions en directe i reportatges previs, entre ells “El Carnaval més divers i reivindicatiu” dedicat al rei de la comparsa Fot-li canya.

Per la seua banda, Televisió Espanyola va fer una connexió en directe durant l’informatiu del dissabte a la nit, amb una quota de pantalla del 9,8%, més d’1,3 milions d’espectadors, que van veure la notícia relacionada amb la Gala de les Reines i Reis del Carnaval.

A aquesta audiència aconseguida a través dels mitjans de comunicació també s’ha d’afegir la promoció que s’ha fet des de l’Ajuntament a les xarxes socials de Turisme Comunitat Valenciana i Turisme Província de Castelló, arribant també milers de persones d’arreu de l’Estat espanyol.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, s’ha mostrat molt satisfet per aquestes dades i ha afegit que “és el resultat de la feina conjunta entre l’Ajuntament i la Comissió Organitzadora del Carnaval per a promocionar la festa arreu de la Comunitat i també de l’Estat”. En aquest sentit, ha volgut agrair la feina de tots els professionals dels mitjans de comunicació que han aconseguit arribar fins a més 1,5milions de persones. D’altra banda, també ha destacat el treball de Canal 56 que va oferir la gala en directe per a tots els veïns de la comarca, així també com la resta dels mitjans i professionals que durant la gala van enregistrar imatges per als seus respectius canals de comunicació.