Inici PREMSA VALENCIANA El Carnaval de Vinaròs arriba a 1,5 Milions de persones

El Carnaval de Vinaròs arriba a 1,5 Milions de persones

355

La Gala de les Reines i Reis del Carnaval 2020 ha aconseguit un rècord històric d’espectadors amb més d’1,5 milions, gràcies a la retransmissió d’À Punt i a la notícia de Televisió Espanyola, a través de la connexió en directe que va realitzar durant l’informatiu del dissabte a la nit. Uns espectadors als que també s’ha d’afegir els varis milers de persones, d’arreu de la comarca, que van assistir a la Gala per viure de primera mà aquesta festa única a la Comunitat Valenciana.

Pel que fa a la retransmissió d’À Punt va aconseguir una quota del 2% a la Comunitat Valenciana i del 7,7% a la província de Castelló, més de 150.000 espectadors. Així mateix, la Gala va ser el 4rt programa més vist del dissabte gràcies en bona mesura a la promoció que es va fer al llarg de la setmana passada amb connexions en directe i reportatges previs, entre ells “El Carnaval més divers i reivindicatiu” dedicat al rei de la comparsa Fot-li canya.

Per la seua banda, Televisió Espanyola va fer una connexió en directe durant l’informatiu del dissabte a la nit, amb una quota de pantalla del 9,8%, més d’1,3 milions d’espectadors, que van veure la notícia relacionada amb la Gala de les Reines i Reis del Carnaval.

A aquesta audiència aconseguida a través dels mitjans de comunicació també s’ha d’afegir la promoció que s’ha fet des de l’Ajuntament a les xarxes socials de Turisme Comunitat Valenciana i Turisme Província de Castelló, arribant també milers de persones d’arreu de l’Estat espanyol.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, s’ha mostrat molt satisfet per aquestes dades i ha afegit que “és el resultat de la feina conjunta entre l’Ajuntament i la Comissió Organitzadora del Carnaval per a promocionar la festa arreu de la Comunitat i també de l’Estat”. En aquest sentit, ha volgut agrair la feina de tots els professionals dels mitjans de comunicació que han aconseguit arribar fins a més 1,5milions de persones. D’altra banda, també ha destacat el treball de Canal 56 que va oferir la gala en directe per a tots els veïns de la comarca, així també com la resta dels mitjans i professionals que durant la gala van enregistrar imatges per als seus respectius canals de comunicació.

Article anteriorÉxito de la chocolatada Solidaria en el Ramón Cid
Article següentCàlig presenta una intensa Setmana Blanca Cultural i Esportiva