Inici BENICARLÓ Educació ultima els preparatius per a l’Escola d’Estiu 2021

Educació ultima els preparatius per a l’Escola d’Estiu 2021

214

La proposta d’oci educatiu serà del 5 de juliol al 13 d’agost i estarà dividida en tres quinzenes. Les inscripcions es faran telemàticament.

El Departament d’Educació està ultimant els preparatius per a l’Escola d’Estiu 2021, la proposta vacacional infantil per a conciliar la vida familiar i laboral durant l’estiu, que es tornarà a dur a terme com es va fer l’any passat, amb totes les mesures i protocols de seguretat.

L’Escola d’Estiu serà del 5 de juliol al 13 d’agost i estarà dividida en tres quinzenes: del 5 al 16 de juliol, del 19 al 30 de juliol i del 2 al 13 d’agost.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable de l’Àrea d’Educació, ha constatat que «estem fent un esforç important per tal d’adaptar l’oferta de l’Escola d’Estiu a la normativa covid-19» i ha subratllat la importància de mantindre aquest tipus de servei «indispensable per a facilitar la conciliació».

Les inscripcions es faran telemàticament, i s’informarà quan es concrete el procediment i el termini per a realitzar-les.

Article anteriorL’Associació Amics del Papa Luna edita una nova publicació sobre Benet XIII
Article següentACTUALITAT CORONAVIRUS. Descens lleu de nous casos al Maestrat: Es ‘neteja’ l’interior i s’estabilitzen els nous casos a les poblacions litorals