Inici VINARÒS Els centres de primària i Educació Especial de Vinaròs reben les agendes...

Els centres de primària i Educació Especial de Vinaròs reben les agendes escolars del curs 2023-2024

105

Enguany les agendes estan personalitzades amb il·lustracions dels nanos i gegants

Amb el nou curs escolar, l’Ajuntament de Vinaròs ha dut a terme una nova edició de la campanya d’agendes escolars en valencià per a l’alumnat de primària que participe en el programa Xarxa Llibres i d’Educació Especial Baix Maestrat.

Les agendes tenen unes pàgines personalitzades per cada escola i unes altres personalitzades per l’Ajuntament que inclouen el calendari del curs 2023-2024 amb els festius escolars i els períodes de vacances.

En portada hi ha espai per a anotar el nom de l’alumne o alumna i el del centre educatiu perquè siga fàcilment identificable. També hi ha seccions on anotar les dades personals, les dades de l’equip docent, l’horari de classes i d’extraescolars o el calendari del curs. El cos de l’agenda es distribueix en tres blocs que diferencien les tres avaluacions amb colors diferents i que inclouen: calendari mensual davant per a planificar les tasques, espai per a anotar dates de proves i resultats i calendari de setmana vista.

Enguany, però, cal destacar sobretot les il·lustracions que ha cedit a l’Ajuntament l’Associació Nanos i Gegants de Vinaròs, amb les quals es pretén apropar la tradició gegantera de Vinaròs a totes les famílies.

La regidora responsable de Promoció del Valencià, Paula Cerdà, ha volgut destacar també que l’agenda escolar de primària de l’Ajuntament de Vinaròs compta amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua que en subvenciona una part gràcies al conveni de col·laboració vigent entre l’AVL i l’Ajuntament.