Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Es crea “I jo també” amb l’objectiu de millorar la inserció sociolaboral...

Es crea “I jo també” amb l’objectiu de millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

105

La Regidoria de Política Social informa que s’ha creat la plataforma social I jo també, formada per diferents entitats i associacions del Baix Maestrat que s’han unit per a millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat de la comarca.

Aquesta iniciativa naix de la preocupació de la baixa inserció sociolaboral que tenen les persones amb discapacitat, i per això I jo també fomenta el treball en grup entre els diferents agents socials per a visibilitzar aquesta problemàtica.

Properament, la plataforma es presentarà a la ciutadania i explicarà en més detall quins són els objectius i les accions que emprendrà per a millorar la situació sociolaboral de les persones amb discapacitat de tota la comarca Baix Maestrat, així com el contacte per si hi ha interès en col·laborar amb la plataforma o en obtenir informació respecte a la temàtica.

Els agents socials participants d’aquesta iniciativa són AFANIAD Vinaròs, COCEMFE Maestrat, CEE Baix Maestrat, CRIS de Vinaròs, Fenòmens i IVASS, a més de comptar amb la col·laboració dels ajuntaments de, Vinaròs Benicarló, Peníscola.

Article anteriorDissabte començaran a Peníscola les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i la Mar
Article següentEl Mucbe prepara una programacio especial amb motiu del Dia Internacional dels Museus