Inici COMARQUES Digues “Si, vull” als jardins de Les Moles

Digues “Si, vull” als jardins de Les Moles

1510

El restaurant Les Moles d’Ulldecona, amb una estrella Michelin i un Sol Repsol, és un referent gastronòmic del nostre territori. El xef i propietari Jeroni Castell, ha fet de la seva cuina un joc que enamora els nuvis que es casen a Les Moles. El producte de qualitat, de proximitat i la creativitat són les eines fonamentals de la seva cuina.


Recentment Les Moles ha fet una profunda renovació de les seves instal·lacions exteriors, millorant i potenciant les diferents zones que ja hi havia en el passat. Amb més dels 6000 m2 de jardins, els casaments a Les Moles tenen infinites possibilitats i espai per a tot. Per a les cerimònies, els jardins compten amb una zona dissenyada especialment per poder acollir tots els invitats al voltant d’una majestuosa taula de ferro oxidat, situada davant les parets d’una antiga pedrera i rodejada de plantes i flors. Per fer els aperitius, trobem una enorme pèrgola diàfana amb vistes als jardins i a la pedrera, on es combinen taules de peu amb zones amb sofàs. Per al banquet, els nuvis podran escollir si volen celebrar-lo a l’interior del saló envidriat o fora als jardins, envoltats de plantes i arbres autòctons. La zona exterior també compta amb un escenari fix, situat just al centre dels jardins i al costat de la zona de barra lliure, on després es pot continuar la festa amb alguna banda en directe o un discjòquei. I per als que necessiten una mica més d’intimitat, els jardins de Les Moles compten també amb una zona chillout amb sofàs i una il·luminació més tènue i relaxada.


Els casaments a Les Moles es caracteritzen per la seva atenció personalitzada, per la cura dels detalls i per la creació d’atmosferes úniques pensades espacialment per a cada situació. Segons la seva filosofia, cada parella és diferent i per això no poden haver-hi dos celebracions iguals.

Restaurant Les Moles

Ctra. La Sénia, km 2
43550 Ulldecona (Tarragona)
977 57 32 23
lesmoles@lesmoles.com
www.lesmoles.com

 

-espai patrocinat-

Article anteriorPP y PVI acusan a Pla: “Ocultó el caso por las elecciones y conocía la cuenta del Consell”
Article següentDos nuevos contratos de más de 47 millones de euros para la línea Zaragoza-Teruel-Sagunto