Inici PEÑÍSCOLA Derrota del Servigroup Peníscola per 6 a 4 contra el Movistar Inter

Derrota del Servigroup Peníscola per 6 a 4 contra el Movistar Inter

71

El Servigroup Peníscola va perdre aquest divendres a Torrejón davant Movistar Inter i va veure tallada la seva ratxa de cinc partits sense perdre. La diferència de pegada entre els dos equips va resoldre un partit que els peniscolans van barallar fins al final. L’equip de Santi Valladares va aconseguir posar-se 4 a 3 mancant dos minuts després d’anar perdent per 4 a 1. No obstant això, dos gols seguits d’Inter a porteria buida van acabar sentenciant el duel.

Al Peníscola li va faltar encert en moments decisius del partit per a poder emportar-se un resultat positiu del Pavelló Jorge Garbajosa, davant un Inter més efectiu. En el minut 1, Aicardo gairebé aconsegueix el 0-1 després d’una rematada acrobàtica dins de l’àrea. La igualtat inicial es va trencar en el 7, quan Fits va afusellar a Mati Starna amb un potent tret amb l’esquerra.

El Peníscola va intentar respondre però sense encert; Humberto va treure el possible empat en una jugada que gairebé es converteix en gol en pròpia porta i un minut després Pani el va intentar des de 30 metres però la pilota es va anar a córner amb una mà providencial de Jesús Herrero. Finalment, va ser l’Inter el que va acabar colpejant de nou, amb el 2-0 obra de Lazarevic després de tret ajustat al pal.

Els peniscolans anaven a ficar-se de nou en la baralla pel partit i gairebé aconsegueixen anar-se al descans amb taules. Pani signava el 2-1 en el minut 18 de tret llunyà amb la cama esquerra i ja en l’últim minut del primer temps, l’Inter cometia la sisena falta, però Herrero li va detenir el doble penal i el possible 2-2 a Aicardo.

En l’inici de la segona part van arribar els millors minuts del Peníscola, però sense premi. En el primer minut de la represa, Pani estavellava una pilota en el travesser. A continuació, Víctor Pérez va tenir de nou el possible 2-2 però no va encertar des del sòl a aprofitar una pilota morta en l’àrea. Els del Baix Maestrat van perdonar i al final Inter va castigar amb el seu major encert. En sengles jugades d’estratègia, Drahovsky col·locava el 3-1 i Fits, el 4-1.

L’equip peniscolà, a més del resultat advers, es va posar amb cinc faltes i no va tenir més remei que apostar per porter-jugador. Els de Santi Valladares no s’anaven a rendir tan fàcilment; després d’un tret de Pani al pal, tot seguit va arribar el 4-2, de Raúl Gómez en pròpia. I un minut després, el Peníscola va somiar amb la remuntada amb un penal que el propi Pani va transformar en el 4-3. No obstant això, en la cerca del possible 4-4, l’equip es va precipitar i Cecilio va recuperar una pilota que va significar el 5-3. A la jugada següent, Raya va fer el propi i va anotar el 6-3. Amb el partit decidit, Pani va ficar el 6-4 definitiu des del doble penal.