Inici PEÑÍSCOLA L’Ajuntament de Peníscola fa un reconeixement al Servigroup Peníscola

L’Ajuntament de Peníscola fa un reconeixement al Servigroup Peníscola

135

L’Ajuntament de Peníscola va realitzar dissabte passat la rebuda oficial al Servigroup Peníscola pel seu títol de campió de la Segona Federació Futsal i per l’ascens a Primera, en una temporada en la qual els peniscolans també van aconseguir les semifinals de la Copa del Rei.

L’acte va tenir lloc en el saló de plens del consistori i la recepció va ser a càrrec de la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez. Per part del club, van assistir a la recepció jugadors, cos tècnic i membres de la directiva.

Andrés Martínez va tenir paraules d’elogi per a l’equip per portar el nom de la ciutat per tot el territori espanyol, com en la Final a Quatre d’Antequera de la Copa del Rei, esdeveniment televisat en directe per a tot el país. Martínez també va tenir un record per a Juan Vizcarro, president del club fins a la seva defunció sobtada al gener de 2022. Per part seva, Manuel Sierra, president del Peníscola, i Elías Beltrán, capità del primer equip, van agrair el suport de l’Ajuntament, sense el qual no s’hagués pogut aconseguir l’objectiu de tornar a Primera.

Més reconeixements

El conjunt peniscolà també va tenir recepció oficial aquesta setmana per part d’Hotels Servigroup, la cadena hotelera patrocinadora de l’equip aquesta temporada. L’acte es va celebrar a l’Hotel *Servigroup Papa Lluna de la ciutat per part dels dirigents de l’empresa i de l’establiment.

Aquests reconeixements se sumen als realitzats anteriorment per part del Vila-real *CF en l’Estadi de la Ceràmica i pel Fustes *Sorlí *CB Benicarló en el Pavelló Municipal.