Inici COMARQUES La tinenta d’alcalde d’Alcalà de Xivert, Maria Agut, és nomenada primera presidenta...

La tinenta d’alcalde d’Alcalà de Xivert, Maria Agut, és nomenada primera presidenta del Consorci de Residus C1

201

El consorci de residus de la zona nord, que abasta el 48% del territori de Castelló, ha constituït la Junta de Govern presidida, per primera vegada, per una dona

El consorci de residus C1 ha nomenat la seua primera presidenta, càrrec que ha recaigut en la tinenta d’alcalde d’Alcalà de Xivert, María Agut Puig.

La Junta de Govern del consorci de la zona nord celebrada el dilluns a la vesprada ha aprovat la constitució del la mateixa i com ha afegit el diputat responsable de l’àrea, Ximo Llopis, “igual que en el consorci C3, des de la Diputació Provincial que lidera la primera presidenta, Marta Barrachina, reforcem la presència de la dona en el consorci de la zona nord, el qual abasta el 48% del territori de la província i és la primera vegada que una dona és nomenada presidenta”.

Després de la constitució de la Junta de Govern “ara ja podem començar a treballar en la millora i gestió dels residus, per a poder oferir un servei òptim als municipis de la província, en benefici sempre dels nostres veïns”, ha afegit el diputat Ximo Llopis.

Recordar que en el cas del consorci C3/V1 constituït divendres passat, el càrrec de presidenta ha recaigut en l’alcaldessa de Segorbe, M.ª Carmen Climent.