Inici BENICARLÓ Curtmetratges per al cap de setmana oferits per la Diputació de Castelló

Curtmetratges per al cap de setmana oferits per la Diputació de Castelló

451

La diputada Ruth Sanz veu en aquesta iniciativa una oportunitat per a ensenyar al públic “el talent dels nostres directors i equips de cinema”

La Diputació recupera els curts de ‘Cortometrando’ per a amenitzar les vesprades del cap de setmana

Castelló, 24.04.2020. La Diputació de Castelló oferirà a partir de demà dissabte una nova proposta d’entreteniment a les seues xarxes socials, aquesta vegada per als amants de les creacions cinematogràfiques independents. Des d’aquest cap de setmana, l’àrea de Cultura emetrà a les 19 hores una selecció de curts participants en les primeres edicions del festival de curtmetratges ‘Cortometrando’.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, és la responsable d’aquesta proposta “amb la que no només volem donar alternatives d’oci a la ciutadania en aquest temps de confinament, sinó també ensenyar les històries nascudes del talent dels nostres directors i equips de cinema”. Sanz ha explicat que fins al moment, ja són 20 els equips que han acceptat formar part d’aquesta iniciativa, totes elles de les primeres sis edicions, ja que les finalistes de 2019 encara concorren a altres festivals i la seua divulgació en públic haurà d’esperar”.

L’emissió començarà demà amb l’emissió de dos curts. Començarà, en primer lloc, amb ‘Una cuestión de tiempo’, de María Rodríguez, al que li seguirà ‘Historia de un tenista’, de Sergio Serrano.

Amb l’emissió d’aquestes obres també s’obri l’oportunitat de viatjar al llarg de la província, ja que tots els curts han estat filmats en emplaçaments reals i naturals de Castelló. Cal destacar que un dels objectius d’aquest festival de curtmetratges és la promoció de l’interior com a atractiu turístics a través del sèptim art. Poblacions com les Useres, Bejís, Eslida, Navajas Olocau del Rey i Alfondeguilla han sigut algunes de les poblacions que apareixeran en les pròximes setmanes en les pantalles de les nostres xarxes socials.