Inici BENICARLÓ Costa Azahar guanya el VII Concurs de Carxofa CIPFP Benicarló

Costa Azahar guanya el VII Concurs de Carxofa CIPFP Benicarló

388

Els alumnes de Castelló han aconseguit els premis al millor cambrer, millor cuiner i millor equip, mentre que el CIPFP Canastell de Sant Vicent del Raspeig ha aconseguit el premi al millor tast i al millor bufet. Benicarló s’ha endut el reconeixement al segon millor equip.

L’equip format per Mikel Salcedo i Juan Martínez, del CIPFP Costa Azahar de Castelló, ha sigut el guanyador del VIIConcurs de Cuina de la Carxofa que ha organitzat el Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Benicarló amb la col·laboració de l’Ajuntament. El segon equip amb més puntuació ha sigut el format per Judith Moya i Esperanza Peral, de Benicarló.

Pel que fa al millor cambrer, el premi ha sigut per a Pascual Fernández, exalumne de Benicarló que ara estudia al centre Costa Azahar de Castelló, i el premi al millor cuiner se l’ha endut Daniel Cuadrado, també de Castelló. Els premis al millor tast i al millor bufet han estat per a Ana Aragonés, alumna del CIPFP Canastell, de Sant Vicent del Raspeig.

Article anteriorResultados del C.B. Vinaròs
Article següentPeníscola tindrá dues pistes de Padel al Poliesportiu