Inici PEÑÍSCOLA Peníscola tindrá dues pistes de Padel al Poliesportiu

Peníscola tindrá dues pistes de Padel al Poliesportiu

394
dav

Després de l’examen dels pressupostos presentats, en base al projecte d’obra dels tècnics municipals, ahir es va adjudicar la construcció de dues pistes de pàdel en el Poliesportiu municipal a la Mercantil Pórtico Gestión e Ingenieria SL per un import total de 48.398,97 euros. D’aquesta quantitat, la Diputació de Castelló, aporta 31.483,50 euros, a través del Plan 135-2.

El projecte inclou la instal·lació de dues pistes de pàdel en substitució d’una de les pistes de tennis existent en l’espai poliesportiu. Per a la redacció del projecte s’han tingut en compte els criteris d’instal·lació del Consell Superior d’Esports, per la qual cosa les pistes compliran amb tots els requisits per ser oficials reglamentàriament.

La instal·lació constarà d’una estructura suport metàl·lica, amb les mesures reglamentàries, un tancament de vidre sotmés a tractament tèrmic de trempat, xarxa reglamentària de pàdel i sòl de gespa artificial. A més comptarà amb il·luminació LED i un passadís circumdant per accedir-hi a les pistes.

Les obres s’iniciaran dimarts que ve i el termini d’execució previst és de dos mesos, amb la qual cosa les pistes podrien estar en funcionament a partir del mes de maig.

La gestió de les instal·lacions serà pública i les reserves s’efectuaran a través del Servei d’Esports.

Article anteriorCosta Azahar guanya el VII Concurs de Carxofa CIPFP Benicarló
Article següentDijous: Nit del Pijama del Carnaval