Inici BENICARLÓ Els joves del Riu Sénia Benicarló decisius a la victoria en lliga...

Els joves del Riu Sénia Benicarló decisius a la victoria en lliga absoluta d’escacs

263

L’empat del jove Marc Rico decideix per la mínima el duel amb el Gandesa ‘B’. Ángel Martín fa ple de victòries a la primera jornada del Campionat d’Edats. Agustín Llorach és el nou president del Club Ajedrez Benicarló.

Nova victòria del Riu Sénia Benicarló a la Lliga Catalana d’escacs, i ja en van 4 de 4, aquest diumenge 9 de febrer en la visita a Gandesa. Les victòries de Jorge Gutiérrez, Agustín Llorach i Enoc Altabás, juntament amb l’empat del jove d’11 anys Marc Rico, van permetre amb una victòria per la mínima, 2’5 a 3’5, aconseguir el lideratge del grup. Manuel André va completar un equip que ja viatjava amb un jugador menys. Diumenge 16 al matí el Riu Sénia rebrà a casa a l’Amposta ‘C’.

D’una altra banda, ha començat el Campionat de Catalunya d’Edats, on els més joves competeixen de forma individual estrictament entre la seua franja d’edat. Les primeres dues rondes de la Fase Terres de l’Ebre, disputades dissabte 8 a La Torre de l’Espanyol, van evidenciar el progrés del sub10 Ángel Martín, fent ple de punts possibles. També el benicarlando David Teply, actualment a les files del Ruy López Vinaròs, va comptar per victòries les seues partides. Les rondes 3 i 4, d’un total de sis, tindran lloc este dissabte 15 a Roquetes, on podran començar a puntuar Martín Ruiz-Herrera, Sebastián Sierra i Marc Rico.

Per últim, l’assemblea anual ordinària del Club Ajedrez Benicarló, celebrada dissabte 8 a la tarda, va aprovar la nova junta directiva presidida per Agustín Llorach. L’entitat vol agrair públicament la gran tasca que durant els últims anys Jorge Gutiérrez “Chapu” ha realitzat en el foment dels escacs i la continuïtat del club, que ha inclós la consolidació del planter, la revitalització de la secció de billar i la celebració del 80é aniversari.

Article anteriorVisitant l’Ametlla de Mar – Baix Ebre
Article següentConvocat el concurs de cartells per a la IX Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig