Inici COMARQUES Continuen a bon ritme les obres de rehabilitació de la piscina municipal...

Continuen a bon ritme les obres de rehabilitació de la piscina municipal de Càlig  

216

 

 

Els treballs, que es van iniciar a principis de febrer, es troben actualment en la construcció d’un dipòsit de compensació per a regular el sistema desbordant de la instal·lació.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, acompanyada pel regidor d’Obres del consistori, Marcel González, van comprovar ahir els avanços que estan registrant les obres de rehabilitació de la piscina municipal, que s’iniciaven a principis del mes de febrer. Concretament, els operaris estan treballant actualment en l’espai on es situarà el dipòsit de compensació i que es requerix per implementar el sistema desbordant de la instal·lació.

L’actuació que s’està duent a terme consistix en l’adequació de la vora de la piscina a desbordant per a complir normativa actual i, dins de la lampisteria, l’eliminació dels skimmers del got gran i la substitució del regulador de PH. A més, també es substituiran les dutxes exteriors i el paviment. L’actuació de millora respon a l’adaptació d’aquests gots a la normativa NIDE per a dotar d’accessibilitat la instal·lació, així com completar les instal·lacions recentment creades.

Cal recordar que, després que el passat estiu es detectaren problemes tècnics que van afectar el funcionament de les instal·lacions i que van obligar al consistori a tancar la piscina, es va iniciar tot el procés per tal de poder rehabilitar-la i restablir el servei a la ciutadania en properes campanyes estivals. L’Ajuntament va adjudicar els treballs per 151.794,43 euros, sobre una base de licitació inicial que ascendia a 165.000 euros.

Article anteriorBenicarló rep 301 sol·licituds de xicotetes empreses per a les Ajudes Parèntesi
Article següentMi Arquitecto Benicarló gana, asegura la permanencia y se ilusiona con el PlayOff