Inici BENICARLÓ Benicarló rep 301 sol·licituds de xicotetes empreses per a les Ajudes Parèntesi

Benicarló rep 301 sol·licituds de xicotetes empreses per a les Ajudes Parèntesi

194

Benicarló rep 301 sol·licituds de xicotetes empreses per a les Ajudes Parèntesi

Les persones treballadores autònomes i les microempreses de Benicarló han presentat les sol·licituds principalment a través de la Seu Electrònica. Amb els diners que no s’han gastat s’obrirà una nova línia d’ajudes per als sectors que no s’han pogut beneficiar d’aquestes ajudes.

L’Ajuntament de Benicarló ha rebut 301 sol·licituds de xicotetes empreses i autònoms per a accedir a les Ajudes Parèntesi. La majoria s’han rebut per via telemàtica, a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Les sol·licituds les han presentat principalment bars, restaurants, establiments d’oci, hotels, apartaments turístics, gimnasos, escoles esportives, centres esportius, empreses vinculades a la gestió d’esdeveniments i espectacles i de creació artística.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha declarat que «les ajudes no poden reparar tots els perjudicis que les empreses han patit, però són una ajuda molt important que els pot ajudar a mantindre la seua activitat». Miralles també ha avançat que «en breu, amb els diners que no s’han gastat, obrirem una nova línia d’ajudes des de l’Ajuntament destinades a aquells sectors que no han pogut beneficiar-se de les Ajudes Parèntesi».

Per la seua part, el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, ha declarat que «el nostre objectiu ara és que la valoració de les ajudes es faça també de manera àgil i ràpida perquè els diners arriben el més prompte possible als beneficiaris».

Una vegada es revisen les sol·licituds, les persones autònomes o microempreses rebran una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliades a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Les ajudes, integrades en el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, compten amb un crèdit de 893.744 euros. El 62,5 % (558.590 euros) del total l’aporta la Generalitat, el 22,5 % (201,092,4 euros) la Diputació de Castelló i el 15 % (134.061,6 euros) per l’Ajuntament.

Article anteriorL’Ajuntament de Peníscola comunica a Salut Pública que ja disposa de l’Edifici Sociocultural per a la vacunació massiva
Article següentContinuen a bon ritme les obres de rehabilitació de la piscina municipal de Càlig