Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Concurs de Dolços per a la Fira de Càlig

Concurs de Dolços per a la Fira de Càlig

289

Nova edició del Concurs de Dolços de la VIII Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig

Els participants que vulguen apuntar-se a la tercera edició de la prova tenen de temps per inscriure’s fins el 30 d’abril.

 

L’Ajuntament de Càlig, a través de la Regidoria de Cultura, Educació i Benestar Social ha convocat el III Concurs Popular de Dolços que es celebrarà durant la VIII Fira de Sant Vicent i dolços tradicionals, que tindrà lloc el dissabte 4 de maig a la plaça Nova. Els participants que desitgen inscriure’s en la prova, hauran de presentar una sol·licitud a l’Ajuntament fins el dia 30 d’abril, o bé a través del correu electrònic info@calig.es mitjançant petició dirigida a l’àrea de cultura. Cal que presenten també la fitxa tècnica dels dolços sense incloure cap nom ni dada de la persona que participa.

Els requisits per a participar són ben senzills: s’hauran de presentar qualsevol tipus de postres i pastissos, amb un ingredient com a protagonista, l’ametla. Pot participar qualsevol persona, a títol individual, a qui li agrade la cuina i vulga sorprendre amb el seu art culinari, i no hi ha cap limitació d’edat per a participar-hi. Només es podrà presentar una sol·licitud de participació per persona.

Els dolços es presentaran el dissabte 4 de maig de les 17:00 hores fins a les 17:30 hores a la planta baixa de l’Ajuntament, on se’ls atorgarà un número, per tal de poder ser presentats al jurat sense cap tipus d’identificació més. El jurat valorarà els dolços amb la fitxa tècnica i cada membre del jurat valorarà per separat els postres presentats. En les bases, també s’han establert els criteris de valoració, que tindran en compte conceptes com el gust del dolç, la seua presentació i originalitat en els ingredients emprats, i la complexitat de l’elaboració.

El jurat estarà formar per l’alcaldessa de Càlig o la persona en qui delege, un o una representant de la Panadería-Pasteleria Sorlí, un o una representant de la Panaderia-Pastiseria Germans Vives, i el president o la presidenta -o delegats- de dos associacions locals elegides mitjançant sorteig. Els premis que s’atorgaran enguany seran els següents: el guanyador rebrà una placa honorífica, una botella d’oli d’Oliveres Mil·lenàries i un lot de dolços tradicionals calijons; mentre que el segon i el tercer premiats obtindran un lot de dolços tradicionals calijons cadascú. La resta de participants rebran un obsequi.

Article anteriorComerç de Vinaròs: nova Campanya del Dia de la Mare
Article següent(Avance) Entrevista a Xaro Miralles