Inici PREMSA VALENCIANA Comerç de Vinaròs: nova Campanya del Dia de la Mare

Comerç de Vinaròs: nova Campanya del Dia de la Mare

367

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha presentat la nova campanya comercial per al 5 de Maig, Dia de la Mare amb el lema “No es pot comprar l’amor, però el regalet de la mare sí!”. L’objectiu és ajudar incentivar les compres per aquesta data tan especial, recordant als veïns i visitants que Vinaròs disposa d’una gran oferta comercial amb més de 500 establiments.

Durant la presentació de la nova iniciativa el regidor Fontanet ha insistit que es farà una extensa campanya publicitària amb cartells per tota la ciutat, així també com una falca de ràdio per arribar a tota la comarca i un petita animació gif través de xarxes socials per tal d’aconseguir la màxima repercussió possible.

Fontanet assenyalava que Vinaròs gaudeix d’una gran oferta comercial, única a la comarca, que a més, es veu complementada amb una variada proposta gastronòmica gràcies a la feina de restaurants, bars i cafeteries. En aquest sentit, destacava que aquestes dates també són una bona oportunitat per apropar-se fins a Vinaròs per gaudir de la Setmana Santa amb les activitats culturals i festives que s’han organitzat, al mateix temps que es pot gaudir de l’oferta comercial.

La nova proposta és ajudar a dinamitzar l’activitat comercial al municipi amb una extensa campanya publicitària per mostrar a la ciutadania que Vinaròs disposa d’una amplia oferta d’establiments.

Per acabar el regidor agraïa la confiança dels veïns i visitants amb el comerç local, assenyalant que les botigues de la ciutat sempre ofereixen productes de gran qualitat, amb l’atenció personalitzada que només es pot aconseguir amb el comerç de proximitat.

Article anteriorArticle Carla Escuder: ESTE CASO ES “LA LECHE”
Article següentConcurs de Dolços per a la Fira de Càlig