Inici PREMSA VALENCIANA Complert cartell taurí de festes de Vinaròs, amb Vázquez, Jesulín i Varea

Complert cartell taurí de festes de Vinaròs, amb Vázquez, Jesulín i Varea

994

El regidor de Festes, Marc Albella, i Jesús Domínguez com a representant de l’empresa organitzadora, Tauro La Plana, han presentat avui el cartell taurí per a les festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs, amb una correguda amb els destres Pepe Luis Vázquez, Jesulín de Ubrique i Varea, i bous de la reconeguda ramaderia La Palmosilla.
El festeig taurí que tindrà lloc dissabte 22 de juny a les 18.30 hores i durant el mateix se celebrarà un Festival Picat a benefici de la Fundació Oncohematológica Infantil.
Pepe Luis Vázquez, com va explicar Domínguez “representa al toreig clàssic per antonomàsia i té una nina privilegiada”. El destre torna a reaparèixer després d’una llarga temporada allunyat dels ruedos. “És un torero que pot fer gaudir molt de la seva classe”, va assenyalar.


Per part seva, a la marinera plaça vinarocense tornarà el mediàtic Jesulín de Ubrique, matador que va tornar als ruedos l’any passat però que des de llavors ha realitzat actuacions “en comptagotes”, com va assenyalar Domínguez. “Vinaròs serà una de les places privilegiades que podrà gaudir de l’espectacle que sempre ofereix Jesulín”, va destacar.
Finalment, de Varea va recordar que és un torero de la zona amb molta projecció. “Ha triomfat en la plaça vinarocense, sortint per la porta gran com a matador”, va recordar.
“Hem intentat amb aquest cartell adaptar-nos als gustos de la gent aficionada de la comarca, amb una mescla del toreig pur i clàssic i algú mediàtic que doni estirada en taquilla. Aquest any la correguda es farà en dissabte i no en diumenge, un dia que creiem que s’acobla bé al fet que molta gent pugui acudir.”, va explicar Domínguez, que va assenyalar que “hem fet un esforç molt gran, les coses s’estan posant complicades i necessitem el suport de la gent de Vinaròs i l’entorn perquè són espectacles que costa molt organitzar i sense la col·laboració de la gent que passa per taquilla es fa tot molt més complicat. Aquest any a més, la correguda és per a una bona causa”.
D’altra banda, per al dia 23 de juny, hi haurà una solta de vaques en la plaça. Un esdeveniment titulat “Especial Alba Atenea” que s’iniciarà a les 18.30 hores.

Article anteriorCàlig prepara la nova edicio de l’escola d’estiu
Article següentProtege tus ojos de los riesgos del verano