Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig prepara la nova edicio de l’escola d’estiu

Càlig prepara la nova edicio de l’escola d’estiu

389

El 28 de juny finalitza el període d’inscripcions a este servei, que també compta amb el d’escola matinera i vespertina per tal de millorar la conciliació familiar i laboral.

L’AMPA del CEIP Felicinda Colell, en col·laboració amb l’Ajuntament de Càlig, es troba immersa en els preparatius d’una nova edició de l’Escola d’Estiu, que sota el tema “Les aventures de Tintín” es durà a terme de l’1 al 26 de juliol en les instal·lacions del Centre de Cultura de 9 a 13 hores.

El servei inclou Escola Matinera i Vespranera, per a aquelles famílies que ho desitgen i que necessiten que els més menuts entren abans (a les 7:45 hores) o puguen acudir per la vesprada (de 14:45 a 19 hores). Des del consistori, l’alcaldessa en funcions, Ernestina Borrás, apunta que “col·laborem amb molt de gust amb l’AMPA del col·legi en aquest tipus d’iniciatives, que permeten una millor conciliació de la vida laboral i familiar”.

L’Escola d’Estiu de Càlig va dirigida a xiquets i xiquetes nascudes entre el 2003 i el 2015 i el preu d’inscripció és de 68 € (per a tot el campus estival), tot i que es pot triar per setmanes i també complementar amb els serveis d’Escola Matinera i Vespranera.

Iocum és l’empresa que gestionarà de nou el campus estiuenc, en el qual els xiquets i xiquetes podran gaudir de manualitats, gimcanes, piscina, esports alternatius, jocs i tallers. Les inscripcions hauran de formalitzar-se en l’Ajuntament de Càlig, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores, o bé a través del web iocum.com. Es pot consultar més informació trucant al telèfon 964044317 o enviant un email a nord@iocum.com. El període d’inscripcions finalitza el proper 28 de juny.

Article anteriorLa nova rondalla “Mar i Terra” inaugura a l’Ermita
Article següentComplert cartell taurí de festes de Vinaròs, amb Vázquez, Jesulín i Varea