Inici BENICARLÓ Començen les restriccions de tránsit, amb motiu de les Falles 2018

Començen les restriccions de tránsit, amb motiu de les Falles 2018

424

La instal·lació dels casals a les zones més cèntriques de Benicarló ha obligat a tallar alguns carrers al trànsit rodat. La zona blava estarà tancada del 10 al 19 de març, ambdós inclosos.

Aquesta setmana han començat a muntar-se els casals fallers amb motiu de la Cavalcada del Ninot que tindrà lloc el proper dissabte 10 de març. La instal·lació dels casals de les falles del Mercat Vell, El Caduf, Els Cremats, L’Embut, La Paperina, La Carrasca, Els Conquistaors i Amics del Foc (ubicat al carrer de les Illes Canàries) han propiciat el tall d’alguns carrers, tot i que fins al proper diumenge dia 11 no començarà la plantà dels monuments. A partir d’aquest moment, també es veuran afectats carrers com Pérez Pina, Botànic Cavanilles, Céstar Cataldo o Cronista Viciana, que quedaran tancats o modificaran el sentit de la circulació.

Concretament, els carrers que doblaran el sentit de la circulació són Botànic Cavanilles i Pérez Pina, fins al dia 20 de març, mentre que el carrer de César Cataldo canviarà de sentit des del carrer de Joan XXIII.

Pel que fa a la zona blava, tancarà del 10 al 19 de març, ambdós dies inclosos i els pàrquings de la plaça de la Constitució i de la plaça de Mossén Tomás mantindran els seus horaris.

Cal recordar que la Cavalcada del Ninot enguany mantindrà el recorregut de l’any passat. Així, els carrers de Pius XII, Francisco Pizarro, Iecla, Méndez Núñez i Doctor Ferran tindran restringida la circulació i l’aparcament el dissabte 10 de març per la vesprada.

Amb motiu de l’ofrena de diumenge 18, quedarà afectada la circulació dels carrers de Pius XII, Crist de la Mar, la Volta i Major.

Article anteriorL’Hospital Comarcal sense ginecologia
Article següentLa nueva ejecutiva del PSPV-PSOE, Ports-Maestrat, marca su linea de trabajo