Inici BENICARLÓ Comencen les obres d’asfaltat de l’antiga N340

Comencen les obres d’asfaltat de l’antiga N340

576

Aquesta setmana han començat a treballar les màquines que asfaltaran el tram de l’antiga N340 que va des de la ratlla del Terme amb Peníscola fins al carrer de Navarra. Les obres comportaran talls de trànsit i retencions a partir de demà a l’avinguda del Maestrat, carrer de Sant Francesc i passeig de Febrer Soriano.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha visitat les obres d’asfaltat de la N340 que van començar ahir i que s’allargaran fins a principis de la propera setmana. En concret, els treballs consistiran a fresar i reparar els clots amb una capa d’aglomerat en calent per imprimir després una altra capa uniforme d’aglomerat asfàltic en calent per a tota la calçada.

Avui dimecres, els treballs arribaran fins al quarter de la Guàrdia Civil i a partir de demà dijous començarà l’asfaltat fins al carrer de Navarra, on es troba l’empresa de neumàtics Polito. Paral·lelament, s’han netejat cunetes i s’han reparat i adequat les vorades de les illetes.

Les obres, que van a càrrec del Ministeri de Foment, implicaran talls alternatius de trànsit i retencions fins a principis de la setmana que ve. La Policia Local tallarà el trànsit alternativament a l’altura de l’avinguda del Maestrat, el carrer de Sant Francesc i el passeig de Febrer Soriano.

L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta per l’execució dels treballs i ha subratllat que «amb aquest asfaltat, la carretera quedarà en perfectes condicions». Xaro Miralles ha confirmat que «una vegada estiguen acabades les actuacions, firmarem la cessió de la carretera i començarem a treballar en el projecte de bulevard».