Inici PEÑÍSCOLA Comença el programa Estiu al Centre Juvenil a Peníscola

Comença el programa Estiu al Centre Juvenil a Peníscola

47

Les activitats es prolongaran fins al dia 28 d’agost en horari de 10.00h a 14.00h 

Aquesta setmana han començat les activitats de l’Estiu al Centre Juvenil, programa que es prolongarà fins al dia 28 d’agost.

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha impulsat, un any més, l’agenda d’activitats dirigida als més joves (d’entre 12 a 16 anys) per als mesos de juliol i agost, “amb l’objectiu d’oferir activitats gratuïtes i interessants per a un segment d’edat que ja no té accés a l’escola d’estiu i requereix opcions d’oci complementàries a les esportives que també s’ofereixen en la població”, ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

El programa es dirigeix als estudiants d’Educació Secundària Obligatòria i requereix inscripció prèvia, per a la qual els interessats poden consultar en el mateix Centre Juvenil.
Els participants, a més de les activitats relatives a les pròpies instal·lacions del Centre Juvenil, podran gaudir de tallers relacionats amb la cuina, les manualitats o l’art, en horari matinal, de 10.00h a 14.00h.

A més, aquest programa inclou sessions d’intercanvi intergeneracional, en les quals participen els usuaris de la Unitat de Respir Familiar, majors amb els qui compartiran tallers i activitats en les quals es posaran en contacte les habilitats i necessitats de cada franja d’edat.