Inici PEÑÍSCOLA Robòtica, excursions i scape room en la programació del Centre Juvenil de...

Robòtica, excursions i scape room en la programació del Centre Juvenil de Peníscola per a aquest trimestre

253

Tik toks per a la igualtat, realitat augmentada, gestió de les emocions, tatoo-art i taller de rebosteria completen la programació

La Regidoria de Cultura ha posat en marxa la nova programació en el Centre Juvenil de Peníscola, que compta amb activitats fixes al llarg del primer trimestre de l’any i un conjunt d’activitats puntuals, d’interés per a adolescents.
Les propostes que poden trobar-se de forma sostinguda, totes les vesprades, en el centre són la de suport acadèmic (de dilluns a dijous), jocs de taula educatius (els dilluns i dimecres) i la competició de robòtica (els dissabtes de gener a maig).

Les activitats puntuals, han començat el passat cap de setmana amb el taller d’iniciació a la robòtica, que continuarà divendres que ve.

El següent, en el primer divendres de febrer, es durà a terme un taller de tatoo-art, els dimarts del mateix mes s’oferirà als assistents un taller de tècniques d’estudi, el divendres 10 una activitat de Hunger Games, el 17 un taller de Tik toks per a la igualtat, per a la participació en el concurs que promou l’àrea de Benestar Social per a la conscienciació sobre aquesta matèria.

Per als divendres 24 de febrer i 3 de març s’ha programat un taller sobre les emocions titulat “Sabem gestionar l’ansietat? Tècniques i recursos”.
El 5 de març tindrà lloc la primera excursió al Comin-Con a València, la segona serà al Parc Natural de la Serra d’Irta el dia 26.
Per al dia 10 de març es preveu l’organització d’un scape room, el 17 Roblox, el 24 un taller de realitat augmentada, el 31 de coets d’aigua i tanca la programació el taller de rebosteria per a realitzar mones de Pasqua, el 4 d’abril.
Per a la millor organització de les activitats, ha de tramitar-se una inscripció prèvia en el mateix centre o de manera telemàtica, amb la finalitat d’adequar els recursos necessaris per al desenvolupament de cada taller al nombre de participants.
“Dinamitzar aquest espai ha sigut i és una aposta del nostre equip, amb la nova tècnica de l’àrea enfocada a ampliar i ajustar les propostes per als més jóvens, estem segurs que aconseguirem que la participació en aquesta mena d’activitats siga cada vegada major, en col·laboració amb l’equip dels Serveis Socials municipals” ha valorat l’edil de l’àrea, Ramón Simó, valorant ja molt positivament l’acolliment del primer taller dissabte passat, per al qual es va completar la inscripció.