Inici PEÑÍSCOLA Peníscola donarà la benvinguda a l’estiu amb l’espectacle Arca Pacis de Xarxa...

Peníscola donarà la benvinguda a l’estiu amb l’espectacle Arca Pacis de Xarxa Teatre

259

La zona de l’esplanada del Port pesquer, al costat de la platja sud, serà l’escenari que acollirà la nit més especial, a partir de les onze hores, del dissabte 17 de juny.

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat ja quin serà l’esdeveniment que tindrà lloc a la ciutat per celebrar l’arribada de l’estiu, “des de fa diversos anys hem instaurat la celebració d’un espectacle potent, que emocione i il·lusione, en l’arrencada d’un nou estiu, l’estació en la qual Peníscola es multiplica” ha explicat la regidora en funcions de l’àrea, Raquel París.

L’espectacle de Xarxa Teatre titulat Ara Pacis ha sigut el triat per a rebre la nova estació en la destinació i donar el tret d’eixida a la temporada alta turística, “un espectacle de música i foc” que sorprendrà els nostres turistes i visitants en el cap de setmana previ al solstici d’estiu, ha ampliat París.

La zona de l’esplanada del Port pesquer al costat de la platja sud serà l’escenari que acollirà aquesta nit especial, a partir de les onze hores, del dissabte 17 de juny.