Inici VINARÒS Club Natació Vinaròs, Resultats

Club Natació Vinaròs, Resultats

390

Aquest cap de setmana ha sigut molt profitós per al Club Natació Vinaròs, tres competicions de molta importància per als nadadors locals.
Començarem en l’autonòmic aleví, celebrat a la piscina del Castalia, en una participació de tots els clubs provincials, ja que se celebra per fases provincials, el Club Natació va acudir en un total de 14 nadadors:
Natàlia Burriel, Ainhoa Canalda, Lucia Garcia, Mar Cid, Daniela Muñoz, Ona Leciñera, Lluna Bordes, Júlia Muñoz, Hèctor Cervera, Àlex Pujol, Andreu Jovani, Santi Matamoros, Joan Chavarría, Iker Mas.

Van ser tres sessions, en tot el programa de proves, destacarem la millora de tots els integrants i l’ambient d’equip tant en la piscina com en la grada, les xiques van lluitar cada relleu per estar en les tres primeres posicions, i els xics van aconseguir la victòria en el 4×100 estils.
Cal destacar les 3 mínimes nacionals, aconseguides per Andreu Jovani, també la mínima nacional dels 200 braça de Daniela Muñoz. Felicitem als pares per entendre la importància de passar-ho bé i animar a tots els xiquets.

També va tenir lloc el campionat d’Espanya de comunitats, on Llum Serret va representar la comunitat, es va celebrar a Oviedo, i la nadadora vinarossenca va nadar 400 i 800 lliures. Va ser en 800 lliures, on va recuperar el nivell al qual ens té acostumats i va donar 11 punts molt valuosos a la comunitat, per aconseguir una quarta posició per darrere de Catalunya, Madrid i Andalusia. Felicitem a Llum per la seva perseverança i no decaure mai.

Per acabar volíem també donar un reconeixement a David Miranda, nadador Vinarossenc, que milita becat en la universitat de Michigan, cursant ingenería en tele-comunicacions, i competint a un nivell altíssim, és el tercer any que està allí, i segueix la seva progressió esportiva, mostra d’això va ser l’actuació que ha tingut en la conferència dels Grans Llacs de Michigan, on competia en universitats d’Ohio, Illinois i Michigan. Va brillar especial ment en la seva actual especialitat, la duríssima prova de 200 papallona, on va guanyar de forma contundent i cada vegada està més prop de classificar-se per al Nacional USA. Animem a David a continuar en la il·lusió quel caracteritza.

Article anteriorVinaròs conciencia a los escolares sobre el reciclaje de aceite doméstico
Article següentBenicarló “La mar de bonica” amb quasi mil participants