Inici BENICARLÓ Benicarló “La mar de bonica” amb quasi mil participants

Benicarló “La mar de bonica” amb quasi mil participants

344

Un total de 955 persones han participat en les accions de la campanya de conscienciació «Benicarló la mar de bonica», que l’Ajuntament va posar en marxa el passat mes de juliol. L’objectiu era sensibilitzar la població sobre els problemes mediambientals del municipi i fomentar el reciclatge.

El regidor de Medi Ambient, Ximo Bueno, ha presentat aquest matí els resultats de la campanya «Benicarló la mar de bonica», que va començar el passat mes de juliol amb l’objectiu principal de conscienciar la població dels problemes mediambientals, a més de fomentar el reciclatge. En concret, la campanya mediambiental ha englobat un conjunt d’accions que s’han dut a terme al llarg de 2017 i del començament de 2018, i s’han dirigit tant al públic en general com a col·lectius concrets del municipi, com els escolars.

Bueno ha declarat que «l’objectiu final d’aquesta campanya era conscienciar la població, i especialment els xiquets, de la importància del reciclatge». A més, el regidor ha afegit que «des de l’Ajuntament seguirem treballant en campanyes de sensibilització per tal de conscienciar la gent de la importància del reciclatge i del medi ambient».

Així, de la mà d’educadors mediambientals, s’han dut a terme les diferents accions programades dins de la campanya. El passat mes de juliol es va organitzar un estand informatiu i un taller didàctic al Mercat Municipal, dirigit a un públic general, i en el qual van participar 100 persones. L’activitat es va repetir durant la setmana de Festes a la platja del Morrongo, per tal d’arribar a un públic més nombrós.

A més, per tal de fer arribar «Benicarló la mar de bonica» al públic infantil, el passat 2 de setembre es va organitzar una acció a la plaça de la Constitució a través d’un estand didàctic d’històries del reciclatge i una representació teatral que va ensenyar els xiquets com s’han de separar els residus. A banda, aquestes dos accions destinades als més menuts també s’han dut a diversos centres d’educació primària del municipi al llarg del mes de gener. En total, 955 persones han participat en les accions que formen part de la campanya.

Article anteriorClub Natació Vinaròs, Resultats
Article següentXimo Puig respon a la qüestió dels trens al nord de Castelló