Inici VINARÒS Casal Jove Vinaròs presenta la nova programació

Casal Jove Vinaròs presenta la nova programació

440

Joventut aposta un any més per una agenda variada perquè els adolescents es puguen divertir en el seu temps lliure, al mateix temps que milloren la seua formació

Amb l’arribada del nou any el Casal Jove ha donat a conèixer la nova programació que ha preparat per al primer trimestre de l’any. Robòtica, cuina, música o maquillatge seran alguns dels cursos que s’oferiran fins al mes de març.

El regidor de Joventut, Marc Albella, ha comentat que “després de la bona resposta de les passades edicions des de la regidoria se segueix treballant per aquesta oferta d’oci amb algunes novetats perquè continue resultant atractiva per als adolescents”. En aquest sentit, ha insistit que “no només es tracta d’oferir entreteniment, sinó que els tallers també tenen una vessant formativa per ajudar a millorar les competències dels adolescents”.

El primer taller del nou any es farà des del 8 de gener fins al 12 de març amb classes de “Guitarra música moderna”. Les sessions es faran a l’ESMUVI i el preu de la inscripció serà de 10€, amb un petit descompte presentant el Carnet Jove. Des del 12 de gener fins al 16 de febrer s’impartirà “Edició fotogràfica creativa” al Vinalab, en aquest cas els joves aprendran a fer muntatges digitals, en un món on la imaginació no té límits. El preu de la matrícula també serà de 10€ amb descompte si es presenta el Carnet Jove.

La “Robòtica” també formarà part de la nova programació, cal destacar que aquest taller va aconseguir un gran èxit en les passades edicions i des de Joventut se segueix apostant per aquesta oferta d’oci i formació. Es faran tres sessions els dies 19 de gener, 16 de febrer i 16 de març al Vinalab, amb el preu d’inscripció de 10€ per a tot el taller. Els amants de la música més moderna i reivindicativa també tindran el seu espai amb “Masterclass de Hip Hop”, una de les novetats de la programació, en total es faran tres sessions al Casal Jove els dies 12 de gener, 9 de febrer i 9 de març, en aquest cas el curs serà gratuït.

Tampoc faltarà la cuina amb el “Taller de Sushi”, amb una sessió al Mercat Municipal, els adolescents aprendran a elaborar aquesta aquesta tradicional recepta de la cuina japonesa amb el millor peix de la llotja. La inscripció és gratuïta i el taller es farà el 26 de gener.

El mes de febrer començarà amb el curs de “Monitor/a de temps lliure”, les classes es faran tots els dissabtes des del dia 2 fins al 5 de maig, les sessions s’impartiran a la Casa de la Cultura i el preu de la matrícula serà de 120€. També per al mes de febrer, en concret el dia 16, es farà un taller de “Maquillatge Carnaval” amb trucs i consells per aconseguir uns resultats excel·lents a l’hora de maquillar-se. La inscripció serà gratuïta.

La programació del primer trimestre del Casal Jove acabarà el 13 de març amb el taller gratuït de “Manipulador d’Aliments” a la Biblioteca Municipal.

Per més informació o realitzar les inscripcions es poden adreçar a la seu del Casal Jove ubicada al carrer del Carreró número 51, també poden enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.