Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Canet lo Roig celebra este cap de setmana les tradicionals ‘Festes de...

Canet lo Roig celebra este cap de setmana les tradicionals ‘Festes de Maig’ 

96

Este divendres 3 de maig arranquen les tradicionals ‘Festes de Maig’ de Canet lo Roig, que al caràcter religiós que tenen, combina amb una atractiva programació festiva. Eixe dia, les vaques i bou embolat centraran la tarde nit que acabarà amb una discomòbil.

El dissabte 4 de maig l’activitat es trasllada al Reial Santuari de la Font de la Salut de Traiguera seguint la tradició. La celebració de la Missa donarà pas cap a migdia a un dinar popular, en este cas, a una ‘fideuà’ per a més de cinc-centes persones. La música d’un duo junt amb el repartiment de rotllets i moscatell tancarà la jornada a la Font de Salut per a seguir a Canet lo Roig amb vaques i bou embolat i l’actuació del grup ‘Generación Z’.

Les ‘Festes de Maig’ acabaran el diumenge 5 en més activitat taurina tant al matí com a la tarda. En este punt, mencionar la presència en els diferents festejos taurins de les ramaderies d’Eliseo  Adell,  Iván  Meseguer  i Germans  Meseguer. Destacar el paper organitzatiu de la Penya Taurina Canetana i la Unió de Joves Canetans.

L’alcaldessa,  María Ángeles Pallarés, ha aprofitat per “agrair el treball de tots i totes els que fan possible estes Festes tan nostres, que any darrere any, concentra a molta més gent, i especialment vull agrair a la Penya Taurina Canetana i la Unió de Joves Canetans. Sense les nostres associacions i entitats no podríem fer ni la mitat de les coses, per això, gràcies per fer gran al nostre poble i mantindre les tradicions”.