Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig oferirà assessorament per a presentar la Renda a les persones majors...

Càlig oferirà assessorament per a presentar la Renda a les persones majors de 65 anys

73

La localitat ha sigut un dels municipis inclosos a la campanya impulsada per l’Agència Tributària per facilitar als veïns i veïnes a fer la declaració de forma correcta

Càlig és un dels 34 municipis de tota la Comunitat Valenciana que s’ha inclòs dintre de la campanya iniciada per l’Agència Tributària per a facilitar la presentació de la Renda a les persones majors de 65 anys. L’Ajuntament facilitarà els mitjans tècnics perquè els veïns i veïnes que sol·liciten aquesta ajuda puguen ser atesos per videoassistència per part del personal de l’Agència Tributària, que serà l’encarregat d’assessorar de com fer correctament la declaració de la Renda.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha indicat que “a Càlig no disposem d’oficina de l’Agència Tributària i ens han inclòs en aquesta campanya perquè les persones majors puguen ser ateses al nostre municipi, sense necessitat de desplaçar-se fins a altres localitats”. En aquest sentit, insistia que per part de l’Ajuntament es facilitarà el material necessari perquè les veïns i veïnes que sol·liciten el servei es puguen connectar amb el personal de l’Agència Tributària, que els farà el degut assessorament.

Per demanar l’ajuda cal sol·licitar cita prèvia als telèfons 91 553 00 71 o al 901 22 33 44 en horari de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. També es pot sol·licitar a través del següent enllaç https://sede.agenciatributaria.gob.es/.