Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Canet lo Roig fa un balanç positiu de les ‘Festes de Maig’

Canet lo Roig fa un balanç positiu de les ‘Festes de Maig’

81

Balanç ‘més que positiu’ de les ‘Festes de Maig’ de Canet lo Roig que arrancaven el passat divendres i que van acabar ahir diumenge amb la celebració de diferents festejos taurins

L’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha explicat que “el bon temps va acompanyar els diferents actes programats”, fent especial èmfasi en la celebració del dissabte al Reial Santuari de la Font de Salut de Traiguera. La Missa va donar pas al tradicional concert de la Banda de Música i a la fideuà popular per a quasi 600 persones.

“Hem tingut més participació que mai, cosa que ens alegra perquè vol dir que la gent del nostre poble aposta per mantindre les tradicions. També voldria destacar els nombrosos visitants que van tindre durant el cap de setmana, cosa que ens alegra perquè ajuda a moure l’economia de la localitat”, ha afegit. Cal mencionar que la població del Baix Maestrat es un dels diversos pobles de la comarca que peregrinen al Santuari durant els mesos d’abril i maig.

Destacar la presència dels alcaldes de Sant Jordi, Iván Sánchez; Traiguera, Javier Ferrer; Sant Rafael del Riu, Domingo Giner; La Jana, César Simó; o l’alcaldessa de Xert, Susana Sanz; entre altres, que se sumen habitualment a la festa. Tampoc no van faltar les Reines i Dames de les Festes. En este punt, ha volgut agrair la seua presència, així com a la Penya Taurina Canetana i la Unió de Joves Canetans, per l’organització dels actes taurins, a la Banda de Música, així com a tots aquells que les han fet possible.

Pallarés, aprofitava l’ocasió per a recordar la pròxima cita important de Canet lo Roig es produirà els dies 8 i 9 de juny amb la celebració ‘d’Oleum, Jornades de l’Oli d’Oliva i la Cultura Gastro’.

“Estem molt il·lusionats perquè enguany a la tradicional Fira que féiem li donem una volta de 180 graus per fer-la molt més atractiva i adaptada als nous temps”, ha indicat. En els pròxims dies es donarà a conèixer la programació completa, així els prestigiosos cuiners que participaran, entre altres novetats que estan previstes.