Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig, és modernitza amb l’incorporació a Telegram

Càlig, és modernitza amb l’incorporació a Telegram

430

L’aplicació, que és gratuïta, complementa els sistemes d’informació habituals fins ara

Els veïns i veïnes de Càlig poden emprar ja un nou servei de comunicació per mantenir-se informats de tota la actualitat institucional de l’Ajuntament de la població: el canal Telegram, una aplicació que es descarrega al mòbil, la tablet o l’ordinador, i permet rebre informació instantània d’interès general.

Els usuaris d’aquesta plataforma de missatgeria han de descarregar-se al telèfon mòbil l’aplicació i buscar “Ajuntament de Càlig” per tal d’accedir al contingut que facilita el consistori. El canal de Telegram de l’Ajuntament enviarà notificacions sobre qüestions d’interès com ara els bans de caire institucional, les activitats programades per les associacions locals, esdeveniments que organitzen les diferents regidories, entre d’altres.

D’aquesta manera, s’amplien les vies de comunicació mentre es continua mantenint els canals habituals fins ara per donar complida informació a la població, com ara els bans per megafonia i per ràdio, o l’actualització a les xarxes socials i la recentment renovada pàgina web de l’Ajuntament de Càlig.

“Obrim un nou canal per a arribar més fàcilment a la població. I cal destacar que és una aplicació gratuïta i que tothom se la pot descarregar al seu telèfon mòbil”, apunta Ernestina Borràs, alcaldessa de Càlig, qui també apunta que “és una manera més fàcil de fer que arribe a la ciutadania  la informació”

Article anteriorResultats, Croniques i visita al Palau, del C.B. Vinaròs
Article següentLa platja del Fortí de Vinaròs desperta, plena de creus simboliques.