C.Bm Virgen de Gracia Altura 26

Vinaròs. Amare, Unai  (4), Martin (2), Carlos  (2), Nestor, Yannick  (1), Biel  (5), Raga  (7) ¡ Andrés .

Amonestats.  Martin i Raga.

Exclosos.  Andres i Biel (2)

Com sempre, els partits dels infantils no passen inadvertits. Tampoc ha pogut ser, davant un equip com l’Altura, on l’agressivitat defensiva ha decantat el marcador al seu favor.

El partit va començar molt viu en alternànces a l’electrònic pels dos equips. Però acabant la primera part, un atac amb  dos pals, va descentrar el nostre equip, i els visitants van aprofitar aquesta situació per agafar un avantatge que van mantindre fins a la mitja part.

A la segona part, l’Altura, a base d’un bona defensa, anava salvaguardant aquests cinc gols fins al final. Encara que quan quedaven tres minuts per acabar, una exclusió dels visitants afegit a que havíem trencat aquesta barrera, ens va posar a tres gols, teniem la pilota i la possibilitat de retallar la diferència, però un altra vegada el pal ens va aturar la remuntada.

No obstant això, el sacrifici i l’esforç que ens deixa l’infantil és digne d’admirar. Fem un fort aplaudiment per la seua l’entrega fins al final.

– Copa Federació  Cadet  Masculí Preferent.

C.Bm Vinaròs     27

C Bm Virgen de Gracia Altura 24

Vinaròs.  Pol, Nogales,  Sergi,  Casanova  (9), Raga(9), Didac  (2), Ayza, Tomas, Marcos (2), Victor (1), Pere  (1),Daniel(3).

Amonestats.  Sergi,  Dani i Victor.

Exclosos.  Casanova  (2) i Victor.

Gran partit del cadet que, recuperant lesionats, li va agafant el punt a la categoria i va conseguir una merescuda victoria davant de un correòs Altura que mai es va donar per vençut. Sempre va manar el Vinaròs en la recuperació de Andreu Raga que en 9 gols i també Joan Casanova amb 9 gols van liderar un equip que va a més cada partit que juga.

La primera part va acabar en 3 de ventatja pels locals i la segona part va continuar igual, un Vinaròs que no acabava de anar-se’n al marcador i un Altura que no afruixava i feia posar nerviosos als nostres. Però, el poder disposar de canvis i les ganes per la victòria dels nostres van conseguir a la fi que es quedesen els dos punts a Vinaròs.

Copa federació juvenil masculí Castelló grup 1.

C.H. Benicarló   29

C. BM. Vinaròs   25

Vinaròs.  Juanma, Xavi,Sergi  (7), Quim  (2), Steven,  Rodrigo, Carlos (1), Iker (2), Alin (1), Edgar (2) i Christian  (10).

Amonestats.  Xavi, Sergi i Rodrigo.

Exclosos.  Sergi i Rodrigo.

Havien ganes de Revenja  del Benicarló del partit de lliga a Vinaròs , en el que va haver alguna cosa fora de lloc, i el recibiment d’un personatge membre del Benicarló , així ho va demostrar. Per desgràcia per la falta de àrbits, ens pita molts partits un àrbit vinarossenc , i cada partit te que demostrar que es imparcial, cosa que comporta que tot el dubtos ho pite en contra nostra, normal per la presió que te que soportar. I a Benicarló, no va ser menys i, a sobre, amb tota la presió no va ser un partit normal. Després del teatre per part dels entrenadors benicarlandos , es va disputar el partit.

Durant la semana quan es preparava el partit es va posar incapeu a dos coses, una la disciplina de l’equip i l’altra la defensa. Doncs bé, la primera els juvenils la van portar a la perfecció, ni una sola protesta i ni una entrada a les constants provocacions dels benicarlandos. La segona, la defensa no va funcionar i de ahí el resultat. De un 5 a 2 inicial es va arrivar a un 7 a 7, però perdues de balons i desjusts defensius vam arribar al descans amb un 13-10.  La 2a part més del mateix, fins a falta de 18 min se va arrivar a la màxima ventatja local de 25 a 20, i ahí va surtir l’entreno de la semana i a falta de 6 min 26-25 i baló nostre, però una trascada més dels locals va acabar amb Christian, jugador més determinant dels vinarossencs, a l’hospital en una distensió de lligaments i ahí es va acabar el partit.

El partit el vam perdre natros en defensa, però més val oblidar i que no passe més el botxorno que vam passar a aquella pista i pense en seguir treballant. Desde aquí volem donar ànims a Christian i que tingue una ràpida recuperació.

Per últim el CBm Vinaròs va Fer el Domenge 4 una surtida a Barcelona per a veure el FCB Barcelona contra el Pick Szeged , de Hungría, corresponen a la última jornada de la Lliga de Champions, el partit va estar molt igualat, en que finalment el Barcelona es va emportar el Partit per un ajustat 28-27, tot els aficionats del Balonmano Vinaròs van gaudir de un Handbol de Luxe.