Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig a les Jornades Europees de Patrimoni 2020

Càlig a les Jornades Europees de Patrimoni 2020

286

El consistori ha preparat una ruta al voltant dels principals monuments i espais patrimonials de la població, com ara la Torre, els pous o l’Església Parroquial, entre d’altres

El proper 27 de setembre, l’Ajuntament de Càlig oferirà una completa ruta guiada pels espais més emblemàtics de la població en el marc de l’edició 2020 de les Jornades Europees de Patrimoni. Amb el suport de la Mancomunitat Taula del Sénia i baix el lema ‘Patrimoni del Territori Sénia’, es realitzarà una visita pels principals monuments historicoartístics i culturals més destacats de la població.

Així, els participants en esta nova edició de les jornades, que busquen posar en valor i recuperar el patrimoni monumental de pobles com Càlig, així com apropar-lo a tota la ciutadania, podran gaudir d’informació detallada de béns culturals com ara les capelles de Sant Josep i de la Mare de Déu dels Desemparats, l’Església i Convent de la Santíssima Trinitat, el carrer El Pont, els pous urbans, els aljubs o l’emblemàtica Torre, entre d’altres.

L’hora d’inici de l’activitat està prevista a les 10:00 hores de diumenge, 27 de setembre, i la durada serà de dos hores. El punt de trobada serà a la plaça Nova (davant de l’Ajuntament de Càlig). Els interessats en assistir a la ruta guiada han d’inscriure’s de manera telemàtica, a través de l’enllaç que es podrà trobar al web municipal i a les xarxes socials oficials, i poden sol·licitar més informació a l’Ajuntament de Càlig per email (info@calig.es) o telèfon (964492001), així com també a través del web www.tauladelsenia.org o el correu electrònic info@tauladelsenia.org. Els participants rebran una mascareta com a obsequi.