Inici VINARÒS Vinaròs obri el termini per participar en la Fira de Nadal

Vinaròs obri el termini per participar en la Fira de Nadal

267

L’Ajuntament ha obert el termini perquè els comerços de la localitat, artesans i empreses de serveis puguen participar en la Fira de Nadal que es farà a principis de desembre. Des de la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, amb la Regidoria de Desenvolupament Local, s’ha volgut donar un nou impuls a la mostra amb la xocolata com a principal temàtica de les paradetes per a recordar el passat més dolç de Vinaròs.

Els participants podran disposar d’una parada per a exposar els seus productes de xocolata, torrons i dolços, així també com aliments tradicionals de Nadal. Per la seua banda, l’Ajuntament serà l’encarregat d’arrendar la caseta, el grup electrogen i la seguretat.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “Vinaròs tenia un important passat vinculat amb la xocolata amb diverses empreses instal·lades a la ciutat que elaboraven aquest producte, fet que va suposar per als veïns guanyar-se el nom de xocolaters”. En aquest sentit, insistia que la fira de Nadal vol recuperar aquesta tradició dolça, a més de ser una bona oportunitat per ajudar a dinamitzar l’economia a la localitat, des del punt de vista del comercial i pastisser.

La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha destacat que “és important celebrar activitats com la Fira de Nadal per ajudar als establiments, empreses i artesans a donar a conèixer els seus productes, i ajudar a dinamitzar el comerç al municipi”.

Per a poder participar en el Mercat de Nadal els comerciants detallistes i empreses de serveis han de tenir un establiment obert al públic en alguna localitat amb llicència d’obertura del municipi on estiga ubicat, mentre que els artesans han d’estar en possessió del DECA.

Els interessats poden recollir el model de sol·licitud i el model de declaració responsable a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) o al Departament de Governació ubicat al carrer de Sant Ramón. Un cop emplenats els podran presentar per registre d’entrada fins al 13 d’octubre de forma presencial o telemàtica.