Inici BENICARLÓ Benicarló valora el Nadal 18/19 com a participatiu i vistós

Benicarló valora el Nadal 18/19 com a participatiu i vistós

267

Les Festes de Nadal i Reis de Benicarló han tingut una gran acollida i han comptat amb la participació de diferents regidories així com de nombroses entitats i associacions locals. Activitats com Benicarlàndia, la cursa de Sant Silvestre, el teatre familiar, els concerts nadalencs, la festa de Cap d’Any o la Cavalcada dels Reis han estat les més multitudinàries.

El regidor de Festes i Falles, Ilde Añó, ha fet avui un balanç «molt exitós» de les Festes de Nadal i Reis i les ha qualificat de «festes amb gran participació i molta vistositat». Els actes s’han organitzat, tant des de la Comissió de Festes com des de diferents regidories de l’Ajuntament, com també des de les entitats i associacions de Benicarló que han col·laborat en la programació.

«El fet que els actes més importants hagen estat reubicats al centre, a més de l’aposta per la millora de la il·luminació i el canvi de l’arbre a la plaça de la Constitució, han facilitat l’alta participació en totes les activitats». «A més, —ha dit Añó— estem molt contents de seguir tenint el parc de nadal Benicarlàndia, que aquest any ha tingut més de 3.000 visites.»

El regidor també ha destacat que «per a dur a terme aquesta programació ha calgut molta feina de coordinació i moltes persones implicades durant molts mesos, de manera que el resultat ha estat del tot satisfactori».

La cursa de Sant Silvestre amb quasi 900 corredors, la revetlla de Cap d’Any, la representació de l’Estel del Collet o els concerts de Nadal, han estat també actes multitudinaris. També ho ha sigut la Cavalcada dels Reis, organitzada per la Junta Local Fallera, que «ha estat molt visitada, on es van repartir més de 800 quilos de caramels i unes 700 bosses de llepolies», ha explicat el regidor.

«Les festes de Nadal —ha dit el regidor— han estat un èxit per l’alta participació així com pel comportament de la gent, que ha sigut responsable i ha sabut passar-s’ho bé». 

Article anteriorPresentación del boletín de ‘Amics del Papa Luna’
Article següentVinaròs dona a conèixer les ajudes per a les PIMES que ha convocat la Generalitat Valenciana